Zeynooosekooo 19 haftalık gebeyim sağ boşluğumda çok şiddetli bir ağrım var nefes bile aldırmıyor canımı alıyorlar sanki. Daha önce yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz lütfen
Melike_sevgi Zeynooosekooo idrar yollarınızda enfeksiyon var büyük ihtimalle lavaboya çıkarken batma yanma acı hissediyor musunuz, karnınıza kramp falan giriyor mu, akıntınız kokulu mu bunlar varsa hemen acile gidin size serum veya ilaç versinler yoksa geçmez
Bedisperk Zeynooosekooo aynı durumu bende yaşadım nefes alamıyordum yürüyemiyordum bile ağrıdan günlerce sürdü. Enfeksiyonumun çok yüksek olduğunu söylediler önce ilaç serum kullandım ama iki gün sonra yine aynı oldu. Ürolojiye gittim meğer böbrek kumu döküyormuşum daha önce yoktu gebelikte çıktı bu durum bence bekletmeden mutlaka ürolojiye gidin sağlık ocağıyla kalmayın
Boncukk123 Zeynooosekooo bende 8 haftalığım canım 2 gun once bana da oldu cok şiddetli bi ağrıydı sebebini bilmiyorum neden oldu üşütmekten olur mu acaba diye düşündüm
Zeynooosekooo Gulgulhan benim bir iki hafta önce yine olmuştu. Dün gece başladı gece hiç uyuyamadım. Şimdi yine başladı çok şiddetli dayanamıyorum artık
Zeynooosekooo Melike_sevgi iki gün önce sağlık ocağında idrar tahlili verdim ama herhangi bişe çıkmadı. İdrar yaparken afedersiniz çok canım yanıyor. Doktora da söyledim ama tahlilin temiz dedi. Bu ağrının sebebi nedir kafayı yicem artık 🙁
23kubra23 Zeynooosekooo canım böbreklerine baskı yapıyor olabilir bebek ürülojiye git ağrıyan tarafına hafif şidetle vur boşluğuna ağrı hissediyorsan böbrektir
Melike_sevgi Zeynooosekooo bence siz bidaha gidin idrar yaparken yanma da var sağlık ocağına değil normal bi acil servise gidin
Zeynooosekooo 23kubra23 bir noktayı elleyince çok canım yanıyor. Eğer bu böbrek ağrısı ise Allah kimseye yaşatmasın çok kötü
Zeynooosekooo Melike_sevgi eşimin işinden dolayı ilçede yaşıyoruz fakat köy gibi hastanesi bir işe yaramıyor. Acil de bişe yapmayıp merkeze yönlendiriyor. İlk fırsatta hemen gidicem dayanılacak gibi değil artık
Melike_sevgi Zeynooosekooo kantaron yağı varsa vajina çevrenize sürün havlu ütüleyin belinize karnınıza koyun. Sıcak tutun muhakkak bide ben şey yapmıştım çok iyi geldi. Havlu veya bi bez ütüleyin iç çamaşırınıza koyun o sıcaklık çok iyi gelir
Zeynooosekooo Bedisperk çok geçmiş olsun size de. Yaşadığınızda sizde gebe miydiniz üroloji nasıl bir tedavi uyguladı acaba. İlk fırsatta hemen gidicem hemen
Zeynooosekooo Kediannesi1 evet sürekli olduğu için korkuyorum artık geceden başladı şimdi tekrar. Ya safra kesesi ya böbrek diye düşünüyorum ama inşallah ikisi de değildir çok korkuyorum
Zeynooosekooo Boncukk123 ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum. Çocukluktan beri gaz sancısı yaşıyorum fakat bu gaz sancısı gibi değil. Çok daha şiddetli. Belki de üşütmekten oluyor dediğiniz gibi. İnşallah sadece üşüttüğümüz içindir. Ciddi birşey değildir
Boncukk123 Zeynooosekooo inşaAllah canım yukarda bi arkadaş böbrek ile ilgili olabilir demiş su içemiyorum midem bulanıyor cok sende su içmekte zorlanıyorsan belki ondan da olabilir benim de sadece sağ tarafta oluyor