Bmbe21 Ozlm_31 28 haftalık doğdular benim hastaneden kendileri vermişlerdi sma kullandılar sonra taburcu olduklarinda aptamil prematil kullan demislerdi
Hsrt80 Ozlm_31 Bebelac Gold aldım ben 31.0 olduk büyük itimal bani 35. Alicaklar tek yumurta ikizi hamileliğim riksli çantamı hazirladim bakalım hariyksiiyla
Ozlm_31 Ozge56 var örnekleri tabiki çoğunluk erken oluyor orası ayrı ama hiç yok diyemeyiz neyse tesekur ederim
kbrmrym96 Ozge56 benim doktorum şimdilik herşey güzel hedefimiz 38. Hafta dedi Rabbim sağlıklı sıhhatli kolay bir şekilde hayırlısını nasip etsin ben inanıyorum 38. Haftaya kadar gideceğimizi
gamzecgr Ozge56 maşallah 💐az kalmışlar Allah’tan çok erken gelirler diye tedirgin oluyorum ben de doktorum da 34-35 i bile görsek iyidir yeter diyor bakalim
Ozlm_31 Ozge56 benim mesajımda da cogunluk yaziyor ztn ayni fikirde olduğumu belli ediyorum mesajimda
gamzecgr Ozge56 inşallah valla 27 haftaligiz suanlik bı erken doğum riskimiz yok ikiz olması dışında 😁 bakalım ileri ki haftalar da ne olur bilmiyorum
Kediannesi1 Ozlm_31 normalde hastaneler mama vermenize izin Vermez kendileri verirler gerekirse size derler şu mamadan alın gelin diye siz yine de bir hastanenize sorun isterseniz
bengonca Ben yarın 36+4 olacağım. Doğumum yarın olacak. Mama almadım. Hastane çevresinde sonuçta bir sürü eczane market var. Olur da ihtiyaç olursa oradan doktorun önerdiği ürünü alırız dedim.
kbrmrym96 bengonca çok doğru bir karar Rabbim doğumunuzu kolaylaştırsın sağlıklı sıhhatli kucağınıza alıp büyümelerini nasip etsin