HMH birhamilelikgunlugu benim 12-13 ve 16 da erkek dedi 3 kez şimdi 21 olduk bu hafta detaylı var değişmez herhalde 😂 ay umarım sizin de değişmez ya o kadar sürprizli falan öğrenmişsiniz ☺️
Yaseminduygulu aysegulll3 bizimki sonradan cinsiyetini saklamaya başladı arkası dönük hep bacaklarını kilitliyor
Aysenurates43 Bana da 15+5 de erkek gibi ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi 17+ 4 de sıram var tekrar bakalım ne diyecek
Sibel0330 birhamilelikgunlugu gittiniz mi doktora şimdi gördüm yorumunuzu banada hep böyle diyorlar yanılmada olabilir diyor doktorum meraktan ölüyorum wala kesin olarak net değil die 😏
Sibel0330 birhamilelikgunlugu bugün 16+3 üm 2 defa gittim ikisinde de doktorum kıza benziyor diyordu yukarıda yazmiştim size hatta takip ediyorum sizi doktora gidip geldinizde yazın buraya görürüm demiştim ☺️
Sibel0330 birhamilelikgunlugu wala canım detaylıya direk gideyim diyorum 20 ci haftada falan artık o zamana kadar bekliyecem 😂🙈
AslanKadini birhamilelikgunlugu ablama 30 ncu haftaya kadar erkek dediler son kontrolde doktor kız demiş 🤣🤣 ne çıkacak bekliicez dedi.
Sibel0330 birhamilelikgunlugu canım daha gitmedim detaylıya 20 haftamda girecem doktorum öyle dedi şuan 17+4 üm 2 3 hafta içinde gidecem bende çok sabırsızlanıyorum ☺️😅