12345ipek Atacan 29. Haftam bitti hala prilammm kullanıyorum bu bir haftadır iyiyim üzgünüm ama daha çok baştasın inşallah uzun sürmez
minik-02 Ayshenur aşırı zor ya ilacım vardı o zaman aşırı pahalıydı ve pakette sadece on tane oluyordu bittiği gün ağlardım bitmeden aldırirdim cok çektim ilk hamilelikte doğum da bile herkes şaşırdı nasıl aç karnına kusuyorsun diye ama olmuştu çok şükür diğer hamileliklerimde olmadı
Ayshenur minik-02 zofer miydi neydi onun adı en ağırı bide o biliyorum ondan sonra galiba prillam geliyo ben prillam içtim sonuna kadar zofer kesmemişti prillamda kesmedi dedim bari prillam dan devam edeyim 🥴
minik-02 Ayshenur banada prilam iyi gelmedi zofer di evet o bana çok iyi gelmişti gece uyumadan iciyordum yoksa gündüz içtiğim de onu da kusuyorsun üç yıl önce on tanesi 90 tlydi
fizikcianne Atacan 6. Haftada başladı suan doğuma 28 gün kaldı hala bulanıyor sen düşün hiç azalma da yok. Hep ilaç kullanıyorum
Bebisannneessi Atacan 16. Haftaya kadar çektim, zaten genelde 4. Ayda geçiyormuş, berbat bir durum Allah sabır versin, şuan 38 haftaligim çok zorlanıyorum ama ilk zamanlarim en berbatiydi o bulantı çekmeyen bilemez bence