Kanalize 35 haftalık bebişleriniz kaç kg minnak kızıma kilo aldırmak için neler yiyebilirim sizler neler yiyorsunuz 😊
ladyax Kanalize 34+5te 3200 dü kaşar ve muz tüketiyorum her gün abartmadan extra başka bir şey yapmıyorum
FilizinAnnesi ladyax ayy bende 34+3 te gittiğimde 3 kiloydu. Doğum erken olacak diye korkmuyo değilim. Siz sezeryan mı olacaksınız
ladyax FilizinAnnesi ama kilo fazlalığından dolayı değil bebek çıkmak için çok çabalıyor gün verdildi ama muhtemelen gününü bile beklemez denildi iyice aşağıda her an hazırlıklı ol dediler
Seh999 Kabak çekirdeği,muz,kaşar, çiğ badem, sade kefir güzel kilo aldırıyor. Bir de her sabah aç karnına 1 kaşık pekmez. 3 hafta da 800 gram aldırmıştım ben 😂 31 den 34 e kadar .
FilizinAnnesi ladyax çabalıyor derken canım sürekli bi baskı mı yapıyo acıtıyo, çatı kemiklerin falan mı ağrıyo?
ladyax FilizinAnnesi evet devamlı olarak kendini itiyor zaten 30. Haftadan beri doğum pozisyonunda geçen haftaya kadar böyle bir problem yoktı ancak perşembe günü kontrolde anlaşıldı rahim ağzı baya yumuşamış ve serviks uzunluğum baya kısalmış zaten son 1 haftadır iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor hatta bazen yürüyemiyorum kasılıp kalıyorum
Kanalize ladyax aynı bizimde devamlı ittiriyor kendini mesaneme felaket baskı yapıyor altıma kaçırcam sanki ama çapraz pozisyonda tam dönmemiş zaten sezaryen istemiştim 8 kasıma gün aldık bakalım sabırsız çıkmazlar inşallah
FilizinAnnesi ladyax bende aynıyımmm özellikle sağ çatı kemiğimin ağrısı yüzünden asla adım atamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum sürekli hareket ederken bastırıyo canımı yakıyo 🥺 haftaya kontrole gidicem bakalım
mahperii ladyax ay benimde öyle yürürken bile kasılıp kalıyorum, aşağıma öyle baskı yapıyor ki çıkacak gibi oluyor ama 32. haftamda nst de sancım vs bebek herşey normaldi. Şimdi 33+4 deyim bu cuma randevum var ama günler nasıl geçicek diyorum tedirginim. Kendimi kasmamak için hastaneye de gitmiyorum randevum var zaten diye ama şu özellikle 3 gündür fıldır fıldır yürüyen ben artık baskıdan kasılmadan çok rahatsızım. Sizinde böyle miydi