Zeyela Maydonoz suyu ben de mi içsem o sıkıntı yaratmıyormuş doktorlar söylüyor ya sağ kasıkta ağrılarım oluyor ama bir türlü olamadım
mavi_anne23 Zeyela çok şükür randevu bulabildim yarın gidicem kadın doğuma. 3 ay önce kürtaj oldum kürtaj dan sonra 1 kere âdet oldum ondan sonra 20 gün dur âdetim gecikiyor . Korkuyorum bende acaba bişey mı oldu Rahmime falan .
Berel06 Zeyela hamilelik varsa çok tehlikeli bi kan verin sonra için bence ayrıca soğan suyu gerçekten harika bi söktürücü
mavi_anne23 Zeyela doktora gittim bugün ultrason da bişey çıkmadı .beta hCG istedi. 4 gün önce yaptırdım negatif tı dedim yine istedi sonuclarım hala çıkmamış. Yârin Doktor’a göstericm büyük ihtimalle adet söktürücü verir hormonlarıma fln bakar.
mavi_anne23 Zeyela âdet bitnce soğan suyunu içebilir sın. ben de artik ilaç kullanmak istemiyorum bitkisel deniyeceğim bu defa nasip.
Zeyela mavi_anne23 evet o şekilde deneyeceğim cumartesiyr ben de randevu aldım hormon testine gireyim bir bakalım
mavi_anne23 Zeyela Doktor’a gıttım bugün beta negatif çıktı âdet söktürücü verdi adetin 2. Günü hormon tahliline bakıcak mış 🤲🏻❤
babygirl01 mavi_anne23 merhaba bende Patnosta yaşıyorum. Malesef burda da hormon tahlili yapmıyorlar. Ercişte devlet hastanesinde yapılıyor mu
mavi_anne23 babygirl01 âdet düzensizliğin fln varsa yapıyorlar .randevu alıp direk hormonlarıma baktırmak ıstiyorum dersen de yaparlar ama randevu bulmak çook zor aylarca bekliyorsun yani