tugbadurmaz34 Meryem795507 bence çok şükür bu halimize herkes böyle geçirmek istiyor ama tabi başlarında belirti olmayınca ister istemez tedirgin oluyor bazen insam
Meryem795507 tugbadurmaz34 yoo aslında tedirgin de değilim biliyorum içimde ve iyi ama kıpırtılarını hissetmek için can atıyorum sanırım ilk olduğu için
Meryem795507 Bsrknylmz muhtemelen bende aynı olurum içimde o varlığını hissetmek için sabırsızlanıyorum
Serendipity16 Meryem795507 8+4’üm bende de hiç belirti yok doktor normal diyor herkeste belirti olmazmış sadece 5. Haftada çok uykum oluyordu ama oda geçti artık göğüs ağrım bile yok maşallah diyeyim de böyle olmak güzel aslında zorluk yaşamıyoruz ama insan endişeleniyor anlıyorum sizi gönlünüzü ferah tutun
Deli_hatun_7 Meryem795507 00.00 dan sonra 7+2 olacağız yarın duyarmıyız kalp atışını doktor randevum var bazen diyorum 8.haftada gideyım net duyarım ama dayanamıyorum gitmek istiyorum belirti olarakta kusma bulantı son gaz devam😂 kaşık sancısı ve bel ağrısı da online 🙋♀️ yeni başladı bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️
Meryem795507 Deli_hatun_7 ben 6+5 de gittiğimde karından zar zor keseyi gördü alttan muayenede hem gördük hemde kalp atışını duyduk üstelik ultrason cihazı çok eskiydi
Esra-dnkts Deli_hatun_7 yaaaa aynıyız benim postuma da testimi atmıştım hamilesin demiştin şimdi aynıyız bende gelecek hafta gideceğim kalp atışı için 7+2 benim de
Mrvslcht Meryem795507 7+5 im bende aşırı halsizlik var hep yatmak istiyorum ara ara bulantı giriyor bende hiç kusmadım ama böyle de zor hiçbirşey yapasım gelmiyor
Serendipity16 Meryem795507 evet insan hamile gibi hissetmek istiyor ama önemli olan bebeğin iyi olması keseyi falan gördünüz dimi ?
Deli_hatun_7 Meryem795507 biz 5. Haftada keseyi gördük çok şükür işte kalp atışı için gitmek istiyorum ama kararsızım 8. Haftaya kadar beklesemmı diye
Masal377 Bende 7+4 um kalp atışını duydum belirtilerim bel agrisi bazen kasık ağrısı onun disinda cok nadir midem bulanıyor doktor 3 hafta sonra gel dedi bende korkuyorum iyimi icerde kalbi atiyomu diye bu durumu ne zamana kadar yasicaz
Meryem795507 Sanırım Masal377 sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek. Öyle bi mucize ki hissetmeyince aklı almıyor insanın
Zeyver Meryem795507 7+0 çok şükür iyi gidiyor fakat psikolojik olarak değişik bir duygu hep bir korku ve emdişe var 🥹 kalp atışlarını daha duymadık belki de ondandır bilemiyorum
Deli_hatun_7 Esra-dnkts ayyyy kızzzz nasıl mutlu oldum 🥹 1 hazirana geliyor doğum zamanında gelirlerse bebişler inşallah🤲🏻🥰 evet suan hatırladım seni😍 bizim bugun doktor kontrolümüz var kalp atışı için çok heyecanlıyım 🥹❤️ 5.haftada keseyi gördük suan 7+2yiz senle aynıymışız 😂❤️ ne güzel beraber beklerız işte 😂😂