Nur123aa aysegullozdm denedim onu ben güzel çıkarıyor ama eski leke varsa çıkarmaz yeni lekelerde etkili birde çabuk bitiyor onun haricinde güzel
Nur123aa 28-subat şey var bingo çamaşır suyu kokusuz olanı çamaşır lekelerinde kullaniliyor hemde çıkarıyor lekeleri
rabiaozcans 28-subat benimkiler küçülmedi 🙏 illaki minik çekmiştir tabi ama farklılık hissetmedim ben
Patatesliyumutta E bebekte baby me leke çıkarıcı var onu kullandım ben 6 senelik sarı lekeler komple çıktı 😊 kaynar suya leke çıkarıcıyı koyup suda çözdürdüm, kıyafetleri içine koydum bi gece bekledi ertesi sabah ta sudan çıkarıp makinaya attım tertemiz olmuşlardı
28-subat Patatesliyumutta çok teşekkür ederim, makinada hangi derecede yıkamak gerekiyor acaba , program ve derece önemli de , ilk çocuk olunca biraz tecrübesizlik var kusura bakmayın ☺️
Patatesliyumutta 28-subat 30 derecelik programda yarım saat çalışsa yetiyor 😊 estağfurullah benimde ilk çocuk ama 6 yaşında kardeşim var sağolsun tecrübe ettirdi bana 😁
Eyaa 28-subat ebebek baby me nin çamaşır suyu tozu var toz leke çıkarıcı kaynamış suyun içine 2-3 yemek kaşığı kadar koyuyorum içerisine lekeli kıyafetleri yerleştiriyorum akşamdan sabah kadar o suda bekletiyorum sonrasında leke kaldıysa hafif çitiliyorum makinede 30 derecede yarım saatlik programda yıkıyorum lekeden eser kalmıyor ilk oğlumun eşyaları sararmıştı beklemekten baya bu şekilde hepsi yeni gibi oldu