28-subat Kızlar kullanılan kıyafetlerde bekleyince bir sarı leke oluyor, yenidoğan için kullanacağım bu lekeyi bebeğe uygun hangi deterjan ile temizleyebilirim , yardımcı olur musunuz
aysegullozdm 28-subat canım Dilan Polat’ın rshine leke cikaricisi çok iyi diyorlar kullananlar onları da çıkarır diye düşünüyorum bir dene istersen
Aygy aysegullozdm bebek kıyafetlerine her leke çıkarıcı kullanılmıyor bebekler için olan leke çıkarıcıları kullanmanızı öneririm 28-subat
Kukulikukuli12 28-subat Bende 2çbebeğğm için gecen haftalarda yaptım. Beyaz duru sabun aldım rendeledim. Küvete sıcak su doldurdum lekeli kıyafetleri içine attım hepsini 1 er kere çitiledim 2 saat o suda kaldılar tekrar çitileyipp tek tek cıkardım. Makineye 1 vanish kapağı ile de e bebek markası baby me leke cıkarıyıcıyı camasırlarınnoldıhu kısıma koydum. Bebek detarjan yumusatıcı su ile yıkadım heeeeeepsi cıktı misss gibi 🤌😄
Xxxmelodi666 28-subat suya beyazlar için deterjan yada sabun koyup bir iki gün bekleyin sonra sabunla çitileyin baktınız yine çıkmadı sirke ve karbonatı lekeli kısma dökün bekletin sonra tekrar çitileyn genelde çıkıyot
Nur123aa aysegullozdm denedim onu ben güzel çıkarıyor ama eski leke varsa çıkarmaz yeni lekelerde etkili birde çabuk bitiyor onun haricinde güzel
Zynpdmr Zeytinyagı sabunu oluyor bende rendelenmiş vardı kovaya sıcak su doldurup içine sabun koydum 2 3 avuc sarı lekeli kıyafetleri bastım cıkmıstı lekeleri☺️bi deneyin isterseniz
aysegullozdm Aygy bebek leke cikaricilari derken şu anki günümuzde evet bebek yumuşatıcısı deterjanı ne bileyim bir çok şeyi mevcut bebeğim için sağlık açısından bunları aldım fakat sadece ilk üç ay özel kontrolluyum ve doktorumunda önerisi bu.Gecmiste annelerimiz büyüklerimiz bunları bile kullanmadan büyütmüş bizleri demek istediğim şu anki günümuzde çok çok modernlesildi ve bu iyi bir hal almiyor..Bir leke cikaricisi ne yapabilir ki.Saygi duyuyorum.🫠
28-subat E bebekte sabun şeklinde temizleyiciler var ondan alıp sarı lekeler için kullanan var mı acaba ?
Kukulikukuli12 28-subat vanish kullanmadım ⛔canım. Onun kapagı oluyor ya makineye atmak için onu kapagı kullandım. Kapaga e bebek markalı bbay me leke cıkarıcı koyup makineni içine attım. Bebek kıyafetlerine asl başka bişey kullanmayın. ⛔
Aygy aysegullozdm onların teni çok hassas geçmişte şartlar böyle değilmiş suan iyileştirildi olumlu yönde bir gelişme olmuş zamana ayak uydurmak lazım diye düşünüyorum bebeklerin saglıgı için :)
rabiaozcans 28-subat baby me toz leke çıkarıcı çok övülüyor e bebekte satılıyor. ancak ben yeğenimden kalan zıbınlarda da aynı lekeyi ve kokuyu çıkarmak için omo active fresh toz deterjan ile 90 derecede 4 saat falan yıkadım. hepsi bembeyaz oldu. kuruyup aradan zaman geçtikten sonra ise tekrar bebek deterjanı ile yıkadım. gayet arındı deterjan kokusundan vs…
Aysensrkan Ne iyi gelir bilmiyorum ama sarı lekeler için e bebeğin kendi markası olan leke çıkarıcı aldım maalesef hiçbir işe yaramadı. Ondan alacak olursanız almayın 😔
28-subat Aysensrkan yaa ben de bugün aldım hem toz deterjan hem sıvı leke çıkarıcı , bütün yolları deneyeceğim artık
rabiaozcans 28-subat benimkiler küçülmedi 🙏 illaki minik çekmiştir tabi ama farklılık hissetmedim ben