Zhlinn [bilinmeyen] bidahaki randevuyu beklersin kuzum ama iki kere aynı demıs,garantıle bidaha bakarsınız
Roses Zhlinn bizde 13 +5 öğrendik cnm oğlumuzu yusuf buğra koycaz insallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
BskGry Ahssmn hayır cnm bn 12 de kız dediler 15erkek istersen 2 hafta bekle 2haftada birse kontrolün diğer kontrolde öğrenirsin ama oda kesin değil 16 17 de tam kesinlesiyor
Deletedmom05 Bizimki hiç edepli değildi 😣 elleri yana alıp bacakları da germiş iyice. Çok rahatlıkla gördü doktorumuz. Paşamız olacakmış. 12+6 iken söyledi ama bilmiorum değişiRmii
Zynpogz 14 haftalikken gittigimde kiza benziyo demisti bugun 19 haftalik olduk ultrasyonda bakti kesin kiz dedi 😊😊
Tugbaaa Zhlinn tesekkur ederim canim sende cok sagol bende yasarim insallah yakin zamanda bende cok merak ediyorum derayliya bir ay varr😢😢
mlsyvz Zhlinn Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Arel ismini çok istiyordum ama eşim Kuzey ismine ısrar edince kırmadım onu
Zhlinn mlsyvz aminnn hepimiz inşallah. Kuzey evet benimde çok hoşuma gidiyo. Kız okursa şimal erkek kuzey dedim ikisi de aynı anlam karadenızlıyım olduğumdan ötürü. Ama eşim başka bakalım dedı.bende onu kıramıycam galiba😊🙈