Gamzelinko Ebrugll ilk sezeryanımda 6 saat zorunlu yattıktan sonra hemen kalktım odanın icinde 5 saat yürüdüm ve hiç sıkıntı yasamadım sıfır agrıyla çıkmıştım ikinci nasıl olacak allah bilir ama ben yine yürüyüş yapacam allah izin verirse 🙏☺️
Cekilmezbirkiz Gamzelinko aynen öyle süt koruyor yalanıyla kaç insanın hayatı alt üst oluyor. Hurafelere inanmayı bıraksak keşke ahh ahh ☺️
Gamzelinko e_blue_sky_a ilk bebeğimi 40+5 de sezeryana almışlardı 😂😂 zaten sezeryan istiyorum nornal asla yapamam insallah prematüre de olmaz aminn,😂
e_blue_sky_a Gamzelinko valla benim de yaş ileri, o yüzden arka arkaya iki çocuk istiyorum. Tabii önce Bi bu doğumu hayırlısı ile geçirsem. Beraber büyür kuzucuklar ne olacak….
Gamzelinko ilkheyecanim96 ay hiç sevmiyorum devletin doktorlarını hiç düzgünce bilgi vermiyorlar deli oluyorum ,🫠🙃
Gamzelinko hulyaca nerden bilcen işte 😂😂 Bi yandan da iyi oldu gerçekten ikisi biarada büyür bende orta yaşlarda rahat ederim inşallah 😂 Tek temennim😂😂
hulyaca avakadominigi maalesef kilosu 3 hafta geriden geliyor. Yarın kontrolüm var bakalım ne söyleyecek doktorum. 🫠 bu 3. Hamilelik. İlki normal. 2.mecburi sezeryan olmuştu. Arası şimdi 12 ay olunca bu da sezaryan olacak bakalım ☺️☺️ sizin nasıl 🌺
hulyaca Elzeminval Prezervatifle korunurken şok şekilde öğrendik hamileliği. Nasipse Kasım’da doğumda bağlatacağım yeter 3 çocuk 🙈🤭
myangelson Gamzelinko benim doktorum 1 yıl beklenmesi iyi olur iki sezaryen arası demişti ben ayriyetten serklajliydim rahim yırtılmaya başladığı için acil sezaryene alındım 2 yıl beklemeyi uygun gördü bize
Gamzelinko Cekilmezbirkiz ben türlü de korunacaktım ama eşim hakkımı helal etmem öyle bişey yaparsan diyince başka türlü de korunamadim🙃
melisinmutfakblogu Gamzelinko oğlum la biz doğumdan sonra ameliyata girdim oğlum 40 gunlukken ben safra ameliyatı oldum 2 aylıkken de oğlum fıtık ameliyatı oldu bu sürede ayrı kaldık geri emmedi mama ile besleniyor
Gamzelinko melisinmutfakblogu anladım. Zaten benimki de uyuyacağı zaman istiyor ağzına alınca uyuyor kolaylıkla keserim inşallah bende
melisinmutfakblogu Gamzelinko dikişlerede birsey olmaz merak etmeyn iyi bir doktor her zaman yol buluyor ki benim doktorum 1 sene sonra tekrar sezeryan yaparm demsti 20 ay ara oluyor iki bebe arası hiç birsey olmaz rabbimin iznyle
Cekilmezbirkiz Gamzelinko senin hakkın ve diğer çocuğunun hakkı ne olacakmış. İlaç vs kullanamıyorsanız spiral taktırın size de yazık yani geri çekilmeyi beceremiyorlar kadınlar çekiyor bütün sıkıntısını