KadersizMelek Gamzelinko aramıza hoşgeldin 🤗 bizde aynı durumdayız ve aynı yöntemle kaldım bende. İlk başlarda insan psikolojik olarak kafayı yiyor kabullenemiyor ama alışıyorsun. 23+4 oldum ben kızım 22aylık 🤦🏻♀️Birde riskli sezeryan oldum, plasentam yapışıktı. Bu arada benim 3.gebelik
Gamzelinko KadersizMelek maşallah canım sıkıntısız atlat inşallah sende Allah hayırlı doğumlar versin🤍
Ebrugll Gamzelinko ağrı çok var dikislerde ilk kalkış ise işkence çabuk toparlaniyosun bol bol yürüyüş yapmak gerek
gokyuzununogrencisii Gamzelinko evet mutlaka vardır 😂🙈 benim şuan kızım 5 yaşında hatta 5 i geçti bir aydır ve şuan hamileyim ikinciye 😂 ben biraz bilerek bu kadar ara koyunca hiçbir zaman az yaş farkını desteklemedim sanırım.. sağlıkla kucağımıza alalim inşallah kuzum 🌸♥️
Gamzelinko ilkheyecanim96 ay hiç sevmiyorum devletin doktorlarını hiç düzgünce bilgi vermiyorlar deli oluyorum ,🫠🙃
Rukiyeaktay Gamzelinko yaaa işte beterin beteri var diye yazdım üzme kendini diye😅 ben unutursam sen yaz sor bana 😂
Gamzelinko Ebrugll ilk sezeryanımda 6 saat zorunlu yattıktan sonra hemen kalktım odanın icinde 5 saat yürüdüm ve hiç sıkıntı yasamadım sıfır agrıyla çıkmıştım ikinci nasıl olacak allah bilir ama ben yine yürüyüş yapacam allah izin verirse 🙏☺️
Gamzelinko hulyaca nerden bilcen işte 😂😂 Bi yandan da iyi oldu gerçekten ikisi biarada büyür bende orta yaşlarda rahat ederim inşallah 😂 Tek temennim😂😂
e_blue_sky_a Gamzelinko 2yıl geçmemiş ya, sezaryen olman gerek tekrardan. 38de planlı sezaryene alırlar. Doğum sancısı gelmemesi gerek. Dikişler gerilirse daha erken bile doğuma alınır. Neyse, ne güzel işte beraberce büyür 2kardes
Gamzelinko e_blue_sky_a ilk bebeğimi 40+5 de sezeryana almışlardı 😂😂 zaten sezeryan istiyorum nornal asla yapamam insallah prematüre de olmaz aminn,😂
Cekilmezbirkiz Çabuk hamile kalmak yada kolay hamile kalmak diye birşey yok. DOĞRU KORUNAMAMAK VAR. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın 🧿
hulyaca Elzeminval Prezervatifle korunurken şok şekilde öğrendik hamileliği. Nasipse Kasım’da doğumda bağlatacağım yeter 3 çocuk 🙈🤭