Nazalex o zaman iyiymiş hiç devlet hastanelerine gitmedim ama şuan fiyatlar malum ne olur bilemiyorum
Konya Dr Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum Hastanesi
benibenibihterini ben özel takipliyim ama devlette doğum yapıcam
Nazalex özellere fikrim olsun diye fiyat sordum fiyatlar baya artmış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
benibenibihterini ben orası takipli değilim ama detaylı ultrason için gitmiştim celal önder’e gittim ordan tabi detayliya yonlendirdi baya iyiydi hastane herkes güler yüzlü en azından 😂❤️
Hatice_70 bende merak ettim evime çok uzak değil hiç gitmedim ama iyi bari dediğiniz gibiyse
benibenibihterini ilk doğumum orda oldu ebelerle alakalı tabiki sıkıntım oldu çok azarladılar sürekli 8 cm açıklıkla beni wc ye gönderdiler şans meselesi bide
Glcn12 yaaa devlet hastanelerini bu yüzden sevemiyorum 😔
benibenibihterini ya hepsi aynı değil bence bir çok tanıdığım şehirde yaptı memnun ama şimdi duyuyorum herkes çok kötü orası diyor doğuma kaldı şurada 40 gün korkuyorum artık
Glcn12 bende gebelik istiyorum ama doğum sigortalarını sordum yaptırdıktan 45 gün gebe olmam gerekiyormuş karşılaması için ben zaten uzun zamandır istiyorum diğer türlü doğum ücretleri ve muayene ücretleri çok uçmuş fiyatı karşılamakta zorlayabilir sonuçta bebeğin ihtiyaçları vs de alınacak bende Konya’yı pek bilmiyorum İstanbul’da yaşadım ama hep özele giderdim çalıştığım için özel sağlık sigortam vardı önceden inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alır sağlıkla güzel bir doğum geçirirsiniz
Glcn12 birde muayene alırken odada 10 tane hasta aynı anda oluyor o çok rahatsız etti beni tek tek alınır normalde hastalar
benibenibihterini evet önceden 15 temmuzda tek tek alırdı şimdi oda 3 kişiyi birden alıyor insanın hastalanacağı yoksa da hastalanır Vala okadar pis olmuş ki ultrasonun önündeki çöplerin yerlerde sürülmesi felan