Canım aynı sorunu ben yaşadım ilk hamileliğim sürekli test alıp bakıyordum çıkmıyordu daha sonra test yaptım senin gibi çok silik çıktı ama adetime 2 hafta vardı tabi çok heyecanlandım tekrar yaptım oda silik çıktı hemen acile gidip kan verdim ve kanım da çıkmadı sonra inanmadım özele gidip ultrasonda gözüküyormu diye ultrason da gözükmedi ve doktor bunlar yalan kesin değil inanmayın kanda çıkmıyosa yok acele etmeyin gibi sözler söyledi ve çok üzüldüm ama çocuk düşündüğümüz için hissediyordum çünkü bugune kadar yapmışım çıkmamış niye diyordum şimdi çıktı yapıyorum teste çıkıyor sonra 1 hafta geçti tekrar yaptım bi baktım çizgi biraz daha koyulaşmış annemlere söyledim acele etme dediler ama yine onları dinlemedim kan verdim ve kan sonucumda beta yükselmiş 650 çıktı ve 2 haftalık hamileymişim doktoruma bunu sordum daha çok yeni olduğu için ve adetten önce yaptığım için silik çıkıyormuş daha sonra adetim 1 hafta geçti tekrar test yaptığım da çizgi kop koyu diğer çizgi renginde çıktı yani anlıcağın kesinlikle peşini bırakma sürekli kontrole git şimdi 3 aylık olduk allah nasip ederse cinsiyet öğrenicez haftaya🥹🥰🫶