mrym32 Seyma0101 inşallah ya yarin kan verebilirsem kan vericem artık testi bırakıyorum çok yoruyor var mı yok mu
mrym32 mombarbie_ tugbadurmaz34 Buseemm elvangnc Sevdayilan Kucukmeleg-bklyrm3480 Oznurkk Kucukmeleg-bklyrm3480 Seyma0101 Buseemm Kızlar kan sonucum çıktı 9 çok mu düşük 🥺
Elzem07 mrym32 bebeğim benimde adete 5 gün kala cok cok cok silik çizgiydi. 3 tane yaptım ücü de öyleydi. Adete 4 gün kala kan verdim beta 65 İdi. Şuan kanda belli olur.
mrym32 Elzem07 tugbadurmaz34 Buseemm mombarbie_ Seyma0101 elvangnc Sevdayilan Oznurkk Kucukmeleg-bklyrm3480 sevaldqn1 Kizlar adet günüm yarın bugün kan vereyim mi sizce arasıra adet sancısı oluyor adet olurum belki diye de korkuyorum
mrym32 Seyma0101 kan veremedim başka bir markayla test yaptım çıkmadı 2 gün kaldı adete beklicem galiba adet olucam çok moralim bozuk
mrym32 Seyma0101 saatler sonra çıktı bazılarında çıkıyor bazılarında yok galiba hamile değilim erken gebelik testlerini bı daha kullanmicam rezalet
mrym32 Seyma0101 aynen bir daha adete kadar test yapmicam psikolojim bozuldu resmen yarın adet günüm kan vermeye gidemedim bı turlu bekliyorum daha
Seyma0101 mrym32 evet kendıne gun belırle asla ogunden önce test yapmıcam de cıdden pskolıjı bozulma nedenı
sevaldqn1 mrym32 verrr aşkım nolcak en fazla görmüş olursunn sonucu🥹 belkide öğrenirsin hemen varsa☺️
mrym32 sevaldqn1 ayy vericem galiba dayanamicam yoksa yapacak bı şey yok dün eltim rüyasında beni çift çizgi test yaparken görmüş eşimle ağlıyormusuz hamileyim diye inşallah çıkar rüyası sağlıklı olur inşallah varsa da