Ceren12 bernayerli benim bebeğimde entrübe sol ciğeri çalışmıyor kalbinde delik olabilir dedi bide ağır enfeksiyon geçiriyor inşallah iyi olur inşallah bir kilo doğdu
Alininannesiiiiiii Ceren12 neden suyunuz geldi bir anda su mu fazlaydı şeker mi vardı bisey dediler mi çok geçmiş olsun
busekandemirr Ceren12 benim de suyum geldi 26 haftalıkken. 19 gün hastanede yattım doğumu geciktirmek için. 1450 gram doğmuştu 2 gün entübe kalmıştı. amin inşallah tez zamanda kucağına alırsın yavrunu🙏🏻
Hatcikcik Edanur_Dilek merhaba bende yeni 28 haftalık 620 gram olarak doğum yaotimm.bebegim kuvezde.cok riskli bir bebek ama surecinizdrn biraz bahsedebilir misiniz
Edanur_Dilek Hatcikcik merhaba geçmiş olsun hayırlı olsun 🤎 Benim sürecim şöyle hiç bir erken doğum riskim yokken bı anda gece sancıyla ve kanamayla sabaha karşı hastaneye gittim . Ebe çatı muayenesi yaptı 6 cm açıklık olduğunu soyledi . Doğum başladı diyince apar topar sezeryane alındım . Bebeğim 27 haftalık 1kilo50 gram geldi dünyaya . 2 ay yenidoğan yoğun bakımda kaldı bu aşamada çok psikolojik savaş verdik eşimle ha telefon çalacak bişey olacak falan diyecok korkttuk 2 ayın sonlarına doğru ağızdan beslenmeye başladı mideden hortum ile besleniyordu beyin göz ciğer her hafta kontrollu baktılar bı dediler beyinde büyüme var korkttuk yine ama sonra yokmuş dediler böyle böyle 2 ayı tamamladık ve şuan çok iyiyiz elhamdülillah 🤎🤎
rabisskocc Ceren12 geçen tiktokta 24 haftalıkken doğum yapan bi kadın görmüştüm çok etkilenmiştim ve bebeği şuan üç yaşındaydı güzel düşünelim güzel olsn :)
incitanesi__ Ceren12 kuzenim 27 haftalıkken 980 gram doğum yaptı 2 kiloya ulaşana kadar küvezde kaldı ve şuan kızı 2 yaşında
avakadominigi Ceren12 23 de doğup kocaman olan bebekler var ki sizinki 29 bide kilosu 1 kilo üzerinde bu iyi bişey.Duyduğum kadarıyla 40-50 gün kadar hastanede kalıp taburcu olursunuz🤲🏻🤍
Selinakbas Ceren12 Canım kendini üzme, her zaman dua et, nette 23 haftalık olup 600 gram doğan bebek yaşama tutundu, rabbimin izni ile insallah bebeğini evine götüreceksin ❤️🤲🏻🌺
acemii_annee Ceren12 benim kardeşim 24 haftalık doğdu. şuanda 6 yaşında 🤗 moralinizi bozmayın kavuşursunuz allahın izniyle
kbra_588 Ceren12 evet var canım 860 gram doğdu bebisimiz 1 ay doğum bakımda kaldı sonra anne bebek uyumuna aldılar şuan 1700 gram çok şükür iyi kızımiz darisida sana inşallah
Ceren12 kbra_588 öylemi benim de şuan bir ay oldu küvezde yatali ama hiçte verecekler gibi durmuyor sol akcigeri çalışmıyordu onu açmaya çalisiyorlar hala
Comertozi mekselinaa merhaba bende 31 haftalık doğum yaptım 1400 gr iki haftadır entübe cihazdan ayrılamıyor sizin ne kadar durdu agzından cihaz acaba
mekselinaa Comertozi benim 2 gün entübeydi sonra küvez içi oksijen aldı 3 4 gün sonra kendi kendine nefes alıyordu artık ben ciğer geliştiriciler vurulmustum ama sizde vuruldunuz mu neden erken doğum oldu
mekselinaa Comertozi kusura bakmayın geç gördüm sorularınız varsa sorabilirsiniz çekinmeden insan tecrübe edenleri arıyor bu süreçte yaşadım biliyorum