Ebru-29 Ceren12 eltim 1 kilo 800 gram doğurdu eve geldiğinde 1 buçuk kiloya düştü şimdi 3 yaşına girecek oğlumuz 🥰
duygu26 Ceren12 kızım var şuan yirmi üç aylık şükürler olsun ki sağlıklı senin yapman gereken sabırla duayla beklemek dil söyler de birde sana sormak lazım 26 gün bekledim 1575 gram doğdu erkenci kuşum sen dik ol onlar diğer bebeklerden daha güçlü sen üzülme annesi sütünü sağ geldiği kadar duanı et sıcak su torpasina sarılıp uyurdum şimdi çok şükür ona bakınca hepsi gecicek sabret
Yasemin97 Ceren12 26 haftalık üçüzlerimi dogurdum 1 er kılo dogdular simdi buyuduk 1 bucuk yasındayız 🥰
mekselinaa Ceren12 ben 31. Haftada doğum yaptım 1390 gr doğdu 1240a düştü 37 gün kaldı küvezde 1950 ile taburcu olduk çok şükür şimdi 21 gün oldu beraberiz çok dikkat ediyorum kimseyi kabul etmiyorum enfeksiyon için beslenmesine çok dikkat edilmeli biraz zor ama herşeye değer 🥰 bebeğinle konuş sürekli ziyaret saatlerinde hiç ağlama hep olumlu düşün ben kendime zehir ettim sütüm azaldı senin şuan bebeğinin ihtiyacı sütün özellikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim🙏🏻💖
Comertozi mekselinaa merhaba bende 31 haftalık doğum yaptım 1400 gr iki haftadır entübe cihazdan ayrılamıyor sizin ne kadar durdu agzından cihaz acaba
Tugce_23 @"Ceren12 benim 2 kardeşimde prematüre doğum biri 750 gramdı biri 1 kiloydu ve şuan sağlıklı ikiside
Birceliiiii Ceren12 canım eltim doğum yaptı 29+3 te 1.400 gr suan 1 yaşında maşallah 2 ay küvezde kaldı
Umutku Ceren12 biz de prematüreyiz ama biraz geç doğduk ama bizimle kalan bir bebek vardı 600 gr doğmuştu o bebiş bile sonrasında toparlanıp 1 buçuk kilo olduysa sizin bebeğiniz de toparlanır hiç merak etmeyin
bernayerli ladyax Mrb ben de 27 haftalık doğurdum ama 23 24 le uyumlu, acaba kuzeninizinki ciğerleri gelişti mi, kuvezdeyken solunum cihazindan kurtuldu mu, bazilarinda kurtulamayip makineyle taburcu oluyorlar diye duyuyorum gelismedigi zaman, bizim de gelismiyor 55 gundur entube cok korkuyorum
ladyax bernayerli 60 gün kaldı yoğunbakımda ciğerler gelişti zaten suyu geldiği için 23. Haftada yatmıştı hastaneye ciğer geliştirici vuruldu doğurana kadar hiçbir sıkıntısı yok makinesiz taburcu oldu normal bebekten tek farkı 6 aylıkken oturamadı biraz kemik gelişimi geçten geldi ama şu an oturuyorda emekliyorda herhangi bir gelişim geriliği, engeli söz konusu değil inşallah sizinkide sağsalim sapasağlam kurtulur
bernayerli Ceren12 ben 26+5 dogurdum , 23 24 haftayla uyumlu, 55 gundur entubeyiz , asallah hicbir sikintimiz yok sadece cigerlerimiz kotu durumda, entubeden cikamiyor , korkmayin toparlayacaktir, 640 gr dogmustu sonra 560 a dustu simdi 1100 oldu
Ceren12 bernayerli benim bebeğimde entrübe sol ciğeri çalışmıyor kalbinde delik olabilir dedi bide ağır enfeksiyon geçiriyor inşallah iyi olur inşallah bir kilo doğdu
Glcn12 Ceren12 bir tanıdığım 26 haftalık doğum yaptı bebeği 1 kilodan bile küçük küvezde yatıyor şuan yavaş yavaş toparlar inşallah dua edin bol bol göğüsünüzü sağın ki süt olsun bebek hemen toparlasın
Angela00 Ceren12 ablam 28 haftalık doğum yaptı bebeği sizinki gibi 1.200lü bişeylerdi maşallah şu an 10 yaşında😊 bol bol dua edin Allah yardımcınız olsun korkutucu ve zor bir süreç ama 10 seneye göre tedaviler küvez şartları çok daha iyi Allahın izniyle kucağınıza alırsınız🙏🏻
busekandemirr Ceren12 ben de 28+5’te doğum yaptım. 38 gün küvezde kaldı bebeğim şimdi kucağımda çok şükür hiç korkmayın hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle🙏🏻
Ceren12 busekandemirr bende 28+5 de doğum yaptım canım suyum geldi kaç kilo doğdu senin bebiş benim bebeğim şuan entrübe baya bı sıkintili inşallah bende kucağıma alirim
busekandemirr Ceren12 benim de suyum geldi 26 haftalıkken. 19 gün hastanede yattım doğumu geciktirmek için. 1450 gram doğmuştu 2 gün entübe kalmıştı. amin inşallah tez zamanda kucağına alırsın yavrunu🙏🏻