BasimAgriyor Anneadayiii__ 34+1′im. 86′dan 72ye düştüm 2 gün önce 83 gördüm baskülde. Hamile kaldığım kiloyla doğuma gireceğim sanırım 😅
YigitPoyrazMomm Anneadayiii__ 13 kilo aldım 30+6💙 7 buçuk aylık hamileyim ama sanki yıllardır hamileyim gibi harika geçiyor😅😊❣
Camlicagizem Anneadayiii__ 2. Hamilelik ilkinde 10kg vermiştim bu haftalardan sonra almıştım 17+2 haftalığım 5kg vermiştim bulantıdan 1kg sunu geri almışım toplamda -4 el devam umarım çok almadan tamamlarım zaten kilom var😁
Sosisligunlerr Anneadayiii__ ilk bebemde 63 le hamile kalıp 90 la doğuma girdim 🤣 doğumdan bir hafta sonra tartıda 63 kiloydum doktorum bile inanamadi bu nasıl olur dedi🤣🤣 Simdi oğlum 20aylik ve ben 9 haftalık gebeyim şuanlik 58 ım bakalım ne olucak 😁
melike12345 Anneadayiii__ 55 ile hamile kaldım şu an 64 kilodayım. 30 haftalık hamileyim. Son bir haftadır iştahım çok açıldı , kaç kilo ile doğuma gireceğim bakalım ☺️
Busakturk Anneadayiii__ 36 haftadayım 15 16 kilo aldım ödem olmadı bana kilo cok normal geliyo aman aldıgımızı veririz su dönemde kilo takmaya degmez
selverx 31 haftalık hamileyim, halen -3 kilodayım. önce bulantı sonra gebelik şekeri derken normal kiloma bile dönemedim🤷♀️
December selverx ben de kilo vermeye başladım önce gebelik sekeri çıktı sonra kusma ishal hasta oldum biraz da oyle gitti. Bu kilo vermelerin bebeğe bir zararı olur mu acaba gelisemez diye de korkuyorum midem iyice küçüldü ne yesem sisiyorum. 31. Haftamdayim umarım her şey yolundadır 😐
selverx December bebeğin kilosunda sıkıntı yoksa hiç dert etmeyin, doktorum bana öyle söyledi oyüzden içim rahat. bebeğin kilosunda sıkıntı yoksa siz de endişe etmeyin bence