Daisy0000 Anneadayiii__ Toplamda 23 kg aldım.Çoğunu da 2.trimesterda aldım. Dogum yapalı 3 ay 21 gün oldu,8 kg fazlam var
Daisy0000 Anneadayiii__ 2 aydır düzensiz aralıklarla (bebeğim durmadığı için) yapıyorum yürüyüş-koşu yapıyor,squat ve bacak çalışıyorum,sezaryen olduğum için henüz karın egzersizi yapamıyorum.6.Aydan sonra dikişlere güvenebilirsem karın çalışmaya başlayacağım
bnc 56 kilo ile hamile kaldım, ilk üç ay 6 kilo verdim bulantılardan. 2 haftaya dogurucam Allah’ın izniyle 66 kiloyum şuan 😊
Fatos43 Anneadayiii__ 5 aylık hamileyim 6 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli aç hissediyorum ve bebeğim gelişmeli psikolojisiyle çok yiyorum 😂
Brn_cnn Anneadayiii__ ilk hamileliğimde tam 20kg almıştım bebeğim 6aylik olana kadar hepsini vermiştim. Şimdi 38+4 hamileyim 5kilo aldım o da gider
2cat1baby Anneadayiii__ Bugün itibari ile 30 haftalık hamileyim , 6 kilo almışım ama yüksek kilo ile hamile kaldığım için bu bile fazla🥲
Melike_4949 Anneadayiii__ 28 haftadır hamileyim 3 ila 7 kilo arası gidip geliyorum kilo verip Alıyorum 😅😅