Nesli46 Cankuss35 bende çok şükür 8 hafta oldun adete 5 gün kala öğrenmiştim muhtemelen 3 haftalık civarıydı kalp atışı duyana kadar ne telaş yaptım sırada ya bi şey olursa telaşı😔
Nesli46 Cankuss35 kese gözükebilir perşembe 4 bin küsürlere çıkar beta bende o civarlarda kese görmüştüm
Nesli46 Cankuss35 ben ekranda doktor gösterince sadece kese gördüm ama doktor sağlıklı gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi sukur duyduk kalp atışını da
BusraTi36 Cankuss35 ben de aranıza yeni katıldım ☺️ 7+6 ❤️ keseyi alttan gorebildik kalp atışı için ne zaman gitmeliyim acaba?
Elffth_2017 Cankuss35 bende 5+3üm geçen hafta öğrendim ayni sıkıntıyı bende yaşıyorum stres içindeyim
Elffth_2017 Cankuss35 bende 5+3üm geçen hafta öğrendim ayni sıkıntıyı bende yaşıyorum stres içindeyim
Cankuss35 Kızlar bebek var herşey güzel dedi 9 kasımda kalp atışı için gidicez ☺️❤️ @Nesli46 @Elffth_2017 @Ahsennesli @Ruya17 @Merryy22
Merryy22 Cankuss35 ayy hayırlı olsun canımm bende gördüm bugün keseyi de bebeği de çok şükür 10 kasımda da gidicem tekrar 🥹
Elffth_2017 Cankuss35 beta değerin kaç ben bugün gittim hastaneye daha. Küçük dedi bide doktoru beğenmedim düzgün bakmadı