Haticemre21 97-Mucize malesef dış gebelik geçirdim ben. Cuma günü acil ameliyata alındım durumum çok acil olduğu için 🙏😔
Cankuss35 Haticemre21 çok geçmiş olsun ama sana zarar verebilirdi tüpün vs patlayabilirdi umarım bir sonraki sağlıkla olur 🙏🏻
Haticemre21 Cankuss35 smdilik bir sorun yok çok şükür. 1 tane kızım var bu geçtiğim ameliyat ve sancidan snra düşünmüyorum Allah artık isteyenlere versn evladima da uzun ömürler versin 🙏🤲
Abikardes12 Cankuss35 al benden de okadar yaa 8 kasımda doktor muayenesi var nasıl gecıcek o ıkı hafta bılmıyorum
Aysegulsayhar ahsenka böyle ultrason da yuvarlak görünüyor bebek oluşmaya yeni başladığında görüldü yani 5 haftalıkken
duriskonunannesi Cankuss35 herkesin farklı oluyor belirtileri tabi ki ☺️ doya doya uyuyun aman bosverin herşeyi 😁
Cankuss35 duriskonunannesi öylede valla hiçbişey yapamıyorum kolum kalkmıyor resmen 😂 neyse o iyi olsunda
duriskonunannesi Cankuss35 biz kadınlar ev temizlemeden kendimizi yormadan duramıyoruz ,bilirim evim kirli olunca depresyona giriyorum ama sabır bazen akışa bırakmak lazım 😁 zaten çocuklar bize bunu da iyi öğretiyorlar ,çok şükür iyi ki varlar
MomsE Cankuss35 2 haftalıkken öğrendim insanın psikolojisi bozuluyo valla hep dedim keşke bende herkes gibi geç öğrenseydim kendi kendimi etkileyip kustum falan hep erkenden 😂 bir şeyim yoktu 😂