Barismom biryildiz42 yaaa böyle düşünme lütfen elbette çok iyi Bi anne olacaksın başlarda belki biraz bocalarsın ama alışacaksın inan.. Hepimiz benzer düşüncelere kapılıp aynı şeyleri yasadık ama evlat sahibi olunca onunla beraber öğreniyoruz anneliğide 🥰 sonra beraber büyüyoruz inan 😍
biryildiz42 Barismom umarım dediğin gibi olur bakalım hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım ❤️❤️
Barismom Cemremom uzanınca geçiyorsa bebiş büyüdüğü için yaptıgı baskıdan kaynaklı bir ağrı olabilir, ya da sadece yalancı sancı.. Doğum sancısı olsa yatamazsın diye düşünüyorum ben ilkinde değil yatmak oturamıyodum bile 🤦♀️😅
Cemremom Barismom ilkinde bende 8 saat boyunca olduğum yerde bacak hareketleri yaparak ayakta durdum 😊😀 insan yine 38 haftaya gelince en ufak şeyden şüpheleniyor 😊
Barismom biryildiz42 inan öyle olacak.. Bu benim 2.bebeğim olacak inşallah.. İlkinde daha 24yasındaydım tecrübesiz korkulu kayınvalidem ve annem ilk basta yanımdaydı Bi süre sonra gittiler herseyini kendim yaptım gaz sancısı ilk dişi uykusuz geceleri hastalıgı ateş nöbetleri saymakla bitmez.. 40banyposunu bile kendim yaptırdım bunlar bildiğim seylermiydi hayır ama Bi şekilde adapte oluyor insan.. Biraz sorarak biraz okuyarak arastırarak herşeyin yapıyorsun.. O yüzden korkma sende çok güçlü mükemmel bir anne olacaksın.. 🙋🥰
biryildiz42 Barismom çok teşekkür ederim böyle içten motive ettiğin için. Umarım öyle olur zamanla illa ki öğrenilir🙏 Tecrübe edeceğim hepsini ve zor olacak biliyorum ama güzel heyacanlar bunlar sağlıkla gelsin de ❤️
Moom16 Barismom 24 günüm kaldı heyecan stres hepsı bır arada benmkı daha kanala girmemis gerçi. Gelmek istemıyor mu 🤭🤭🤣
Barismom Moom16 sürekli hareket ediyorlar artık yakındır girer kanala 🤭 benmki geçen hafta biraz daha aşağıya inmişti ama hala yeterli seviyede değil beklemeye devam 😇
Bebisannneessi Barismom son 10 💙 oğluma kavuşmak için sayıyorum ama hamileliği de sevmiştim bebeğimi hissetmek güzel 💙
Barismom Bebisannneessi ahhh kesinlikle katılıyorum bende hem Bi an önce kızıma kavısayım istiyorum hemde onunla aynı bedende olmayıda çok seviyorum o yüzden biraz daha benimle kalsın istiyorum 🤭🤭
Barismom biryildiz42 biraz olsun etkili olduysam ne mutlu bana 🥰 inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize 🙏
Bebisannneessi Barismom ben artık doğurmak istiyorum 😄 hayırlısıyla vakitlerinde gelsinler inşallah 🌸
Barismom Bebisannneessi kendilerini hazır hissedecekleri en doğru vakitte geleceklerdir inşallah heyecanlı bekleyişler bunlar 🤰🥰
Barismom Pekii inşallah 🙏 bir terslik olmazsa inşallah şimdilik öyle gözüküyor, uzun zamandır baş geliş pozisyonunda her hafta biraz daha aşağıya iniyor ama tam inmemişti en son kontrolde, senin son durum ne canım
Barismom Cemremom gerçi her gebelik farklıymış bunu bu sefer çok iyi anladım o yüzden doğum sancısı bile olabilir 🤭😅 ama kesinlikle haklısın 38e gelmiş olunca az Bi ağrım olsun yorgunluktan mı sancı mı anlayamıyorum Bi acaba diyor insan sürekli
Pekii Barismom benim de kanalda baş geliş pozisyonda canım ama bir anda daha aşağıya da iniyor bebiş zaten kanaldaysa inşallah bir sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum 🤗
Cemremom Barismom evet kesinlikle öyle ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim kızım var tek bulantı yaşamadım bunda doğurmak üzereyim hala prilam içiyorum tansiyon düşüklüğüm var ve cinsiyetimiz kız ama her hamilelik birbirine benzemiyormuş gerçekten 😀 o yüzden en ufak ağrı korkutuyor