Barismom Hem çok heyecanlıyım hem biraz daha aynı bedende kalmak istediğim zamanlardayım.. Sizlerde son kaç kızlar heyecan korku ağrı sancı durumlar nasıl 🙄
glsmogrtmn Barismom son 12 🥹🥹 aynı hisleri yaşıyorum hem yavrumu kucağıma almak istiyorum hem de gebelik serüvenimiz bitecek diye üzülüyorum ☺️
Barismom Sevdaltun ahh bende de durumlar aynı ama doktorumda aksine daha çok hareket etmemi istiyor gece pertim çıkıyor zor yatıyorum🤷♀️
Gzd9410 Cemremom bendee ayni gunlerde dogacaz benm sanki sancim gelio gaz sancisimi normal sancimi anlmadim
Barismom YigitPoyrazMomm daha 2ay varken keyfini çıkarın ve bol bol uyuyun son zamanlar gece uyanmalar daha da artıyor malesef
Barismom sevaldqn1 inşallah biraz hafifler ama malesef bende öyle olmadı mümkün oldukça dinlendim ve doktorum magnezyumymu değiştirdi yinede biraz fazla yorulayım ağrılar zirvede
Pekii Barismom son 17 ❣️ ikinci bebeğim olacak inşallah sancı ara ara oluyor ayaklarım şiş her gün yürümeye çalışıyorum keyfini bekliyoruz artık minnosumuzun 🥰
Barismom Pekii bizimde son 13 💜 bir oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruzz bizde ağrı sızı ve uykusuz ama her sabah düzenli yürüyorum bakalım keyfi olunca gelecek inşallah bebişlerimiz 😍😍
biryildiz42 Barismom son 29 gün.. acaba iyi bir anne olabilecek miyim ona yetebilecek miyim düşüncesi sardı beni. İlk gebeliğim hiçbir tecrübem yok ailemden uzaktayım eşimin ailesi de burda değil. Allah yardımcımız olsun kızlar sağlıkla kucağımıza alalım
Barismom biryildiz42 yaaa böyle düşünme lütfen elbette çok iyi Bi anne olacaksın başlarda belki biraz bocalarsın ama alışacaksın inan.. Hepimiz benzer düşüncelere kapılıp aynı şeyleri yasadık ama evlat sahibi olunca onunla beraber öğreniyoruz anneliğide 🥰 sonra beraber büyüyoruz inan 😍
Cemremom Gzd9410 benimde sancım geliyor diye düşünüyorum kasık ağrısı bel ağrısı uzanınca geçiyor perşembe kontrolüm var bakalım ne olacak 29 Ekim görünüyor doğum ama daha bebek doğum şekli almamıştı en son 37+4
Barismom Cemremom uzanınca geçiyorsa bebiş büyüdüğü için yaptıgı baskıdan kaynaklı bir ağrı olabilir, ya da sadece yalancı sancı.. Doğum sancısı olsa yatamazsın diye düşünüyorum ben ilkinde değil yatmak oturamıyodum bile 🤦♀️😅