Meli-sa ressamanne_ akıntım vardı ama çok değildi belim ağrıyordu kasıklarım ve göğüs hassasiyetim vardı
Melike2535 Cankuss35 korkuyorum kimyasal diye kanama olmayana kadar içim rahat kadın doğuma randevu aldım inşallah sağlıklı ilerliyodur
Melike2535 Cankuss35 regl olmuştum tedavi için gitmiştik testlerde beta 35 çıkmıştı iki günde bir kan verdim ama kimyasala döndü
Cankuss35 Melike2535 bende çok korkuyorum bundan .. peki belirtin var mıydı bariz benım çok var kabızım sürekli uyuyorum ve memelerim acıyor resmen
Melike2535 Cankuss35 canım kimyasal da hiç belirtim yoktu bunda sürekli idrara çıkma ve iki gündür sanki adet olacakmisim gibi belim ve kasıklarım agriyo bu kadar
esraa1717 Tam zamanında döllendiyse yüksek çıkar benim kanda 1 gün öncesi 525 filan çıkmıstı ama geç döllenme olduysa düşğm çıkar ☺️
Boncukk123 Melike2535 canım hic bilmiyorum beta düşükse yenidir gebelık hcg kanda yükselmemiştir demek oluyor gec yumurtlamış olabilirsin ama önemli olan 2 gunde bir iki katına çıkması
Ruya17 Ya bende adet gecikmemin 3.gunu 95 betayla öğrendim ama sağlık ocağındaki doktor kesin hamilesin dedi bida kan vermedim haftaya kontrole gidicem smdi böyle beta konusulunca çok sıkıntı yapmaya başladım sizde çok mu düşük
Cankuss35 Ruya17 hayır sakın kötü düşünme herkesin adet döngüsü yumurtlaması döllenmesi farklı . 2 gün adet gören kadınla 6 gün adet gören kadın bir olmaz tabiki daha önce yumurtlar gibi gibi içini ferah tut
Aysetk Cankuss35 yahu size cevap vermedim ki ben zaten günlerini yazdım size ne oluyor? Azarlar gibi seninki bilmem ne tanımadığınız insana cevap verme şeklinize bakın. Birinde adet gününde demişim birinde 3-4 gün gecikme demişim herkes gecikmeyi beklese panik olacak bir şey yok zaten.