Boncukk123 Melike2535 benim yumurtlama gec olmamış canım vaktinde olmuş adetim üç gün geçtiğinde kan vermiştim 1540 çıkmıştı
SevimM18 Melike2535 bence gayet normal benim ilk gebeligimde adetim 2 gün gecikti testte hayalet çizgi vardı fenerle tutunca belli oluyordu hastaneye gidince değerim çok düşük çıkmıştı 98 çıkmıştı 2 günde bir kan verdim yukseldi
Melike2535 SevimM18 inşallah benim de yükselir canım geçen defa kimyasal oldu bu defa kan vermeyi düşünmüyorum on gün sonraya randevu aldım inşallah gittiğimde keseyi gorurum
Cankuss35 Melike2535 ben 12 sinde öğrendim https://hizliresim.com/8tdhgf0 bu şekilde 25 cıktı betam bugün tekrar vericem
tamamdanolmuss Melike2535 yaaa ben de mayısta hamilelik geçirdim kimyasaldı haziranın 15inde betam sıfırlandı. İnşallah ben de bu ay görürüm çift çizgiyi ve sağlıklı bir gebelik olur. İsteyen herkese nasip olur inşallah bu duygu 🥹
Boncukk123 Melike2535 canım hic bilmiyorum beta düşükse yenidir gebelık hcg kanda yükselmemiştir demek oluyor gec yumurtlamış olabilirsin ama önemli olan 2 gunde bir iki katına çıkması