Snjsid839-_ Zeynepli12345 bende salih beye gidiyorum canım ama devlette Benan Hanım varmış onuda iyi diyolar Bi kaç kere Erdinç beye gitmek zorunda kaldım hiç tavsiye etmem
Zeynepli12345 Snjsid839-_ Benan hanıma gittim 2 defa bende memnundum ama hastaneden ayrıldı. Erdinç beyden bende memnun kalmamıştım
Snjsid839-_ Meliha123 bencede 20 bin hemen olamaz en son zam ağustosta gelmişti muayene ücretleri bile o zmn değişmişti
Snjsid839-_ Zeynepli12345 hadi ya gitmiş demek ki canım zaten randevu bulmakta ölüm gibi Bi şey devlet hastanesinde Erdinç bey de kulağı zor duyuyor adam rastgele gecistiriyolar
Zeynepli12345 Meliha123 İnşallah öyledir bende hastaneye sormadım bi kadından duymuştum ama sorucam bizzat hastaneye
Snjsid839-_ Meliha123 irmette şeker yüklemesi yaptıran var mi hanımlar ücreti hakkında bilginiz var mı acaba?
Meliha123 Snjsid839-_ ikili taramayı 550 TL ye yaptırmıştım ama oda yine vardır 500-700 arası ben yaptirmiyorm ama ilk oglumda da yaptırmamıştim
Snjsid839-_ Meliha123 tercihen yaptirmayanlar oluyor ama bende garanti olsun diye yaptirmayi düşünüyorum sen kaç haftaliksin canım?
Satikls Zeynepli12345 Çerkezköy de erdinç bey bence iyi ilk doğumuma o girmişti sezeryan ben memnun kalmıştım gayet muayenelerime falanda ona gitmiştim