Sesssi Pamuk 2 yumurta haşlayıp salata yapıyorum (marul,dereotu yeşil soğan yeşil kıl biberle bol limonlu semiz otu ) yoksa bende yumurta yiyemiyorum salata yaparak yiyorum. Kendim börek yapıyorum bazen pırasalı kaşarlı bazen tulum peynirli bazen ıspanaklı kaşarlı mutlaka bol kaşar ile yapıyorum peyniride bu şekilde tüketiyorum. Bal mutlaka kara kovan yiyorum. Bir bardak çay. Pekmez tahin avakado bunları genelde her gün tüketmeye çalışıyorum. Eksra eşim evde olursa menemendir omlettir patatesli yumurta gibi şeyler yiyoruum. Normalde bende hiç kahvaltı sevmezdim ama artık mecbur yiyorum 😊
Minigiim-vebenn52 Pamuk 2 tane haşlanmış yumurta , 1 kalıp peynir, kaşar peyniri , tahin pekmez , domates salatalık bazen , siyah ve sarı zeytin toplam 3 er tane , yanına da süt ısıtıp nesguikli süt yapıyorum afiyet olsun 😘
Minigiim-vebenn52 Pamuk bende inan yeni yeni başladım bebek gelişsin diye bulantılarım yeni geçti şükür 😂
Zeehraaaa nazlibuse92 Kahvaltı çok sevdiğim öğündür özellikle tv izlerken yerim hep akşam yemeği ve çay saatlerinde tek olmayı sevmiyorum hiç
Sesssi Pamuk hiç hamarat değilim aslında her gün yaparken bi doğsun hiçbir şey yemicem diyerek yapıyorum aşırı bunaldım sırf içimdeki bey iyi olsun diye yiyorum 😅
Minikannesi00 Pamuk camdaki kız dizisindeki Nalanın kayınpederi geldi aklıma ,izledin mi bilmiyorum ama evdeki herkese aynı sayıda zeytin falan veriyordu😂
Egemoms1303 Pamuk bende takıntı var 🙈 zeytini illa tek sayıyla yerim 3 5 7 fazla yiceksem de 11 asla fazla yemem psikolojik benimki😂😂