Haticelisa Serap-asel merhaba yurtdisinda felan bu damlayi kullaniyolar kolik ve gaz icin https://ty.gl/3r73glms7b Belki isinize yarar
mydeno13 Serap-asel aynı benim oğlum kolik bebek idi gazı hiç bitmedi yavrum 8 ay ağladı yazın sıcak da bi kundak yapardı annem sadece öyle susuyordu yavrum yoksa hep ağladı bağırıyordu sadece kafayı yemek üzereydim
Serap-asel mydeno13 amın amın ağlayınca susmuyo kafayı Yiyecek gıbıyım ağlamasına dayanamıyorum çok bağırıyor üzülüyorum
Eda91- Serap-asel Ahh nasıl da benim kolik bebeğim tarif edildi Tam 6 ay boyunca.. hiç susmadan, gece gündüz full ağlama kaka yapsa da, gaz çıkarsa da zırıl zırıl susmuyordu. Sonuç: kolik dendi
Serap-asel Eda91- şaşırdım kaldım ne yapacağımızı bılmıyoruz gecmesını bekliyoruz bedenen çok yorulduk ınanın çok aşırı yorulduk
likesah Serap-asel ben daha dogum yapmadim ama anlattiginiz ve benim cevremden gordugum kadariyla bebeginiz buyuk ihtimalle kolik. Kolik bebeklerin aglamak icin net bir sebebe ihtiyaci olmuyormus maalesef. Bununla ilgili bir kitap okudum kolik bebeklerin anne rahmine benzer bir ortam yaratildiginda rahatladigi anlatiliyor ve cesitli tavsiyerlerde bulunuluyor kitapta. Kundak yapmak slingte tasimak sallamak yuksek sesle pispislamak emzirmek aglarken yan yatirmak gibi oneriler var. Benim henuz tecrube etme sansim olmadi ama yazmak istedim belki bir tanesi isinize yarar.
Serap-asel likesah ınanın dedıgınız herseyı yapyrz ama kendısı susmak ıstedıgınde susuyo çünkü daha bızı algılayamıyorlar dıkkatlerını cekemıyoruz
Demircimom Serap-asel merhaba kolik bebekler özellikle akşam 7 den sonra sebepsiz ağlama krizlerine giriyorlar benim bebeğimde kolikti doktor öyle demişti gaz vs sorunu yoktu ama o saatlerde banyo yaptırıp sonra krem yağlarla masaj yapıp biraz rahatlatabilirsin sonra acıkınca bir nebze rahat geçiyor o saatler tavsiye.
Serap-asel Demircimom aynen öyle ama malum havalar soğudu hergun banyo yaptıramıyorum havalar serın oldu
Serap-asel Zzeyynep04 tadını çıkarıyoruz ama sureklı ağlaması benı bedenen ve zıhınen cokertıyo yoruluyorum uykusuzluk bır yandan kucakta taşıma bı yandan