HilalEraslan Adetim bir kaç gün geçince kan testi yaptırdım çıkmadı. Sonra 3-4 gün daha sabredebildim evde idrar testi yapınca çıktı şok olmuştum ☺️ Rabbim sana da bu duyguyu yaşatsın ♥️
Kardii Kevserbtr dualarımdasınız gerçekten rabbim olmayan herkese en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin 🙏🙏
Kardii Dlk4154 spermle yumurtanın geç birleşme sonucu herelde bende tam bilmiyorum ama doktorum bana öyle dedi
Gkhnm97 CansuDemir canim bende senin durumunda olabilirmiyim acaba ya 11. Gun kanda negatif cikti gec dollenmemi yasiyorum acaba
CansuDemir Gkhnm97 Acabalarla olmuyor,bunu bende sende bilemeyiz.Bekliceksin.Sabret, varsa bebiş zaten ordadır büyümeye çalışıyordur ☺️ Dilerim ki ben gibi geç döllenme olsun.
Gkhnm97 CansuDemir ins canim ya senin bi belirti varmiydi kasik agrisi batmasi gbi insallah bnde senin gbi bi mucize yasarim🤲😊
Seyyyma7 Reyhankarabiber canım benimde böyle 2 hafta geriden geliyor bir sorun oluyor mu hiç doktora da soramadım 😔 bir sorun oluyor mu arada fark olması yani
Reyhankarabiber Seyyyma7 hiiiç bir şey olmaz merak etme sen 😊 doktor sana bi son adet tarihi belirler yeniden :) hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür biz inşaallah sen de yaşamazsın gönlünü ferah tut 😊
Reyhankarabiber Seyyyma7 Amiiin canm cümlemizden inşaallah sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın 😊
Senanuurrr Kevserbtr ben varm 2 gün gecti verdm 1.20 cıktı 10 gün sonra 180 cıktı 8 haftalıgız şimdi ❤