kaderbrk Buse_98 hıcmı yok ya bende öyle dusundum doktor dedi bakalım bu haftada yoksa seseryana alalım yormayalım senş dedi ama ben beklemek ıstıyorum hatta bekleyecegım 40ı göreyım bi bakalım belki o zaman olur Sizde bi bakın belki gelir normal olur 🫠🥹 bu bebeler gelmıyor😀
kaderbrk Bebisannneessi benımde aynı böyle işte bu durum bebegın elindeymiş Yanı hareket olsa da yürüyüş olsada inmeyen bebe inmiyor 😄 açılma falan varmı peki yada sancı Bende arada adet sancısı oluyor ama şiddeti cok yok Anlamadım bende nolcak Bir gun dogurdum dıye yazmak ıstıyorum bende🌝😂
Kuzeyguney Gamzeaksam benimde 2 haftam kaldı şuan 38 hafta dayım erkek olduğu için 10 gün geç dogabiliyormus Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin evlatlar❤️👼
Kuzeyguney Bebisannneessi benimde erkek 2 hafta kadar oldu kanala gireli baya aşağıda yürürken filan baskı oluyor vajinamda her an cikicakmis gibi yürümekte bile zorlanıyor um
Bebisannneessi Kuzeyguney sizinde 38 hafta herhalde üstte yorumda gördüm, benim kanala inmedigi halde yürürken baskı oluyor, oturup kalkarken zorlanıyorum, yarın gidicem doktora inşallah kanala inmiştir, hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah 🥰
Kuzeyguney Bebisannneessi büyük ihtimalle inmiştir 9 ayın içindeyiz sonuçta doğum haftası geldi bebeklerin yüzde 80i 37 haftadan sonra doguyormus amin inşallah 😊❤️
Kuzeyguney Bebisannneessi karnını altına eledigin zaman kasiklarinin altına sertlik hissediyorsan eğer inmiştir benim öyle çünkü
Kuzeyguney Bebisannneessi sancim yok demisisn ama benim oluyor sancim adet sancısı gibi sırtım da kasıklarımda oluyor bazen hata şiddetli ağrı giriyo özelikle geceleri
Bebisannneessi Kuzeyguney adım atarken alttan ağrı giriyor bebek.artik büyüdüğündendir diyorum, hafif bel ağrım var ve aynı adet sancısı gibi oluyor ama bunlar hep kısa süreli olup geçiyor takip ediyorim artmıyor, nst de hiç sancım cikmadi şimdiye kadar