kbrmrym96 Bende Altınkoza Ersin hoca ya gidiyorum sigortalı 550 doğumda 8800 dü zam gelmiş sanrıım doktor dan doktora doğum ücreti değişiyormu acaba bir posta farklı farklı fiyat söylemişler
Hryebdk123 kbrmrym96 bende Haluk ballıya gidiyorum geçen gün Burda fiyatlar sorulmuş diye bende merak edip bı ogrenıyım dedim hastaneyi arayıp sordum sıgortalı 10500 dedı sıgortasızda 13500 hatta dedık doktordan doktora fıyat farkı olurmu hayır hastanemızın fiyatı bu dediler hatta bu aralar yine fiyat güncellemesi yapacaklarmış bu gidişle doğumuma kadar 15 20 bın yaparlar
kbrmrym96 Hryebdk123 oy oy Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkları bizlerin sağlığı iyi olsunda Bereketleriyle gelir yavrular 🤲🤲🤲 evlerimize keselerimize kalplerimize bereket versin,,, uçuyor fiyatlar
Poncik_Mom Hryebdk123 merhabalar doğumunuz sağlıkla ve güzel geçmiştir umarım şimdi nasılsınız bende altınkozada yapıcam doğumu Haluk hoca doktorum fikrinizi almak istedim
Hryebdk123 kbrmrym96 amin aminnn can sağlığı olsun da Allah’ın izniyle gerisi kolay rabbim hepimizi bi sancıda kurtarsın inşallah🤲🏻😊