zge_frdi Saadet27 ben 32 deyim doktoruma sordum son haftalarda yapıyorum ben dedi sanırım doktordan doktora degisiyor. 28 deyken acile gitmiştim orada yapmışlardı bana
Sinem1912 Ben çok kastım kendimi aslında kasmıcam diyerek odaya girdim ama ister istemez kastım biraz canım yandı😧
Hicrandgndmr Kızlar bu kadar korkmayın çatı muayenesinden. Bana çok canım yandı öldüm bittim diyenler garip geliyo. Hiçbir ağrısı sancısı yok korkmayın. Buna dayanamayan normal doğum nasıl istiyo çok merak ediyorum cidden
turkan12 Benim Doktorum 38 haftada yaptı genelde bu haftalarda oluyor ama tabi doktordan doktora değişiyor ☺️
Hevii Saadet27 arkadaşım bugün gitti 37. Haftada o ve biraz zorlamışlar sanırım birdahaki yaptırmam diyor
Ebrutusem Ben 34 haftalık hamileyim açılma olduğu için daha bugün çatı muayenesi oldum geçen haftada olmuştum ve 5.ayımdada olmuştum çok acı veren bişey değil kesinlikle sadece kasmamak gerekiyor. Bende çok korkuyordum nedir bu çatı muayenesi diye bugün doktora bu yaptığınız çatı muayenesi dedikleri şeymidir diye sordumda öğrendim öyle abartıldığı gibi bişey hiç değil