xbebegimx Kuz 36+2yim bana 23 ekime gun verdi 37+4 oluyorum ama bnde beklemk istiyorm 1 gun bir gundur
Glteyms Seray458 ayn vala hem korku hem heyecan hemde sıtres 30ekim pazartesi sezeryan için gün verdiler
Glteyms Kizlar anastezi doktoruna sezeryan olacaklara herhangi Bir test yapıldı mı bilen varsa lütfen cvp verebilir mi
Seray458 Glteyms 23 de test vericem kanı aliyorlar neyin varsa hazırlanıyor anesticiyke bir iş yok diye biliyorum sana gel suzamn tahlilerini yapalım demedi mi doktor
Glteyms Seray458 yok hangi doktor yapıyor bu tahlielri ya ben belgeleri okumadan imzalattılar bana sonra okudum onayladım kabul ediyorum yaz dedi az önce belgeleri okudum bir sürü riski alarak o imzayı atgimi belirtiyor
Seray458 Glteyms özel hastane sen devlete mi gidiyorsun devlet Hastanesi’nde mi boyle yapıyorlar ne saçmalık tshlilllere falan bakmadan direk amiliyatta mi alınır kanin dusuktur ona göre ayarlama yaparlar değişik Allah yardımcın olsun
Ozlem-kara07 @Glteyms Aminn inşallah Rabbim yardımcımız olsun 🤲 heyecan hüzün hepsini bir arada yaşıyorum ilk bebeğim olacak🙏