benibenibihterini çok üzerinde durma inşallah olacak bende öyleydim dua ve sabır ile inşallah en kısa zamanda nasip olur
Bende bu ay elendim galiba 😢
Gamzecanpolat inşallah ya 1 yıldır uğraşıyoruz sürekli negatif görmek beni üzüyor ama vardır herşeyde bir hayır
benibenibihterini hiç ummadığın anda gelecek ben 3 yıl bekledim en son umudum kalmamıştı öğrenince şok geçirdim zaten Allahın izniyle olur
Gamzecanpolat tekrar işe başlamayı düşünüyordum artık ile odaklanılan heralde biraz çalışmak bana iyi gelecek biraz çevre edinmek
benibenibihterini Çok iyi olur senin için zaten hayat meşgalesinde aklına da gelmez uzun süre Rabbim hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah bende örgü vs yapıyordum dolap hesabımda satıyordum bana iş olsun hem de meşguliyet olsun diye
Gamzecanpolat bende amigurumi bileklik vs yapıyorum hediyelik bir ara çok fazla siparişim vardı yazın çok yoğun olduğum için sipariş alamadım yine arada yaparım onları hemşireyim tekrar kendi mesleğime başlayacağım inşallah boş durmayı sevmiyorum boş durmak beni mutsuz ediyor
benibenibihterini beni de illaki birşeyle uğraşmam lazım boş durunca canım sıkılıyor
benibenibihterini bir laf duymuştum bebek sizin istediğiniz zaman değil tam ihtiyacınız olduğu anda gelir diye :) her şey sabır insan ister istemez strese giriyo ama stres kötü etkiliyor malesef o geleceği zamanı bilir gönlünüzi ferah tutun inşallah
Ahsksdk ay inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gamzecanpolat birşeylerle uğraşmak terapi gibi zaten
benibenibihterini bir de hiç kontrole gitmediyseniz eşinizle beraber kontrole gitmenizi tavsiye ederim. Bende 2 ay önce eşimle beraber doktora gittik rahim filmi çekindim bi tüpüm az kapalıymış diğer ayda hamile kaldım hemen:))
Ahsksdk eşim varikosel ameliyatı oldu bende aylarca doktora gidiyorum bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağız