kvsr22 crazymommy yok yok değildir,doktor kontrolünde öyle bir risk olsa doktorum söylerdi.Siz de endişelenmeyin.Benim bebek hep altta zaten ,vajinaya da hep vuruyor ,bebek yapıyordur diye düşünüyorum
sevaldqn1 crazymommy o korku kadar.kotu birşey yok biran önce haftam dolsa da bari olcaksa gene olsun ağrı sızı diyorum daha çok miniklerrr🥹
123nese_ crazymommy 32deyim yaklaşık 2 haftadır bebek her hareket edisinde yaşıyorum doktoruma sorduğumda normal demişti
Cgllay crazymommy 31+6 yım bende olmuyor o sekılde daha cok rahme baskı uyguluyor gibi ama iğnr batıyormus gbiii bi his olmuyor canımm
Redpanda crazymommy 34+3üm 26.haftalardan beri oluyor. Doktora sorduğumda normal demişti. Hem genişleme oluyor hem de bebek baş aşağı doğum pozisyonu alınca ağırlık daha çok aşağıya biniyor. 33ün sonlarına doğru iki kasığımda şiddetli ağrı da başladı. Şimdilerde hem kasık ağrısı hem vajinal ağrı çekiyorum.
Birsena Honeyss bugün ben yaşadım kramp girdi yurutmuo bende sorcam doktora inşallah bişey olmaz doktor maknezyum iç demişti
1ciftyesilgoz 30 dan sonra başladı özellikle yürürken oluyor o an kalakalıyorum yürüyemiyorum 🥹 30 dan beri doğum pozisyonunu almış surumda acaba ondan mı diyorum kafası rahme baskı yapıyor diye . Ama normal olduğunu biliyorum 🙃
MEE_ Bende 30+2 haftaligim vejina kemiklerim ağrıyor 2nci hamileleigim ilkinde de oluyordu bebek yerlesmesi ve baskısından oluyormuş yani korkulacak birşey değil ama çok yormayip dinlenecegiz son haftalar olduğu için vücutta doğuma hazırlıyor kendini bebekte baskı yapiyor