crazymommy 31+4 haftalık hamileyim. Vajinada aniden iğne batma hissi yaşıyorum 1-2 dk sürüp geçiyor ama baya acıyor. Bazen de tek taraflı kasık ağrısı giriyor. Bu haftalarda yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Hatice4463 crazymommy 38.haftadayim benimde 30 da sonra başladı ve halen devam ediyor sorduğumda bebek yerleşiyor dediler korkulacak bişey yok yani
Melodimm crazymommy Bugün yaşadım.28 haftayim.Yururken birden vajinadan yukari sancı girdi.Oturdum öyle de oldu.Uzandim geçti şükür.3 4 kere yaşadım belki.Belkide bebek aşağıya vururyordur dedim.
Passions crazymommy evet cok kısa sürüyo ama şiddetli yürürken olduğum yerde kalıyorum ama normalmiş sanırım pazartesi doktor randevum var gittiğimde tekrar sorucam bunu
sevaldqn1 crazymommy benimde oluyor arada sırada korkuyorum acaba birşey mi oluyor acaba diye aklıma kötü kötü şeyler geliyor aniden geciyor bide bebeğin hareketleri bile canımı acıtıyor resmen
yesilkahve crazymommy ben de 31+3 teyim yaklaşık bir haftadır ara ara o iğne hissi oluyor ama anlık gelip geçiyor. İlk hamileliğimde oluyor muydu hatırlamıyorum ama sanırım doğuma yaklaştığımız için oluyor bunlar
crazymommy Passions Ay evet benimde pazartesi randevum vae ben de soracağım gerçi sen 37 hastalıkmışsın doğum çok yaklaşmış ondandır senin