Opheliaxxx Aydannx ben de bu markayla öğrenmiştim ve aynen böyle koyuydu benim de vardı adet günüme. Hayırlı uğurlu olsun canımm 🌸🥰❤️
Hdhdhsjsj Aydannx kız şaka mi yapiyorsun maşallah kop koyuuu baya baya hamilesin😊 ben adet gunumde yapmıştım aynı bu marka testten çok silik cikmisti
Hicran57 Aydannx bas bas bağırıyo test nasıl doğru mudur siye soruyorsunuz bas baya hamilesiniz hayırlı olsun 😂
Aydannx Hicran57 trendyolda yorumlarda pozitif çıktı kan verdim negatif test bozuk diyorlarsa ondan emin olamadım 🥲
Opheliaxxx Aydannx inşallah bişey olmaz kullanmaya devam etmeyin artık ilacı. doktor randevusu alın keseyi bile görebilirsiniz belki. yüksek bence betanız :)
Hdhdhsjsj Aydannx canım ilk çocuğun mu ne zamandir bekliyorsun kıyamam sonuca mutlu bile olamadın kan vermeyi düşünüyor musunuz
Hicran57 Aydannx ama kan testini erken vermişsiniz ondan çıkmamıştır şimdi özelde verin kan 1 saate çıkar paylaşın ama sonucunuzu bizleree
MelodyFairy Aydannx herkes silik çizgi arıyor var mıdır diye Siz gerçekten bu kadar koyu testi mi soruyorsunuz 🤦🏻♀️