Csmnvr Merhabalar hanımlar. Elazığ fethi sekin araştırma hastanesinde detaylı ultrason yaptırmak için gitmek istiyorum oraya giden var mı doğu ilinden sevkle gelicem.
serapbttl Csmnvr perinatalog üniversite ve şehir hastanesinde var sadece bildiğim kadarıyla ve genelde de memnunlardı ben ilk gebeliğimde üniversitede şimdi ise üniversitedeki doktora özel klinikte yaptırmıştım. Sevkle gitmediğim içinde net bir şey diyemiyorum 🤗
Nazeniince Csmnvr canım önce bulunduğun şehirde yeşil alan açtırman lazım sevk için sonra MHRS’den perinatolojiye randevu alman lazım bazen bulmak zor oluyor her an her saat bakıp yakalaman lazım o şekilde yapıp gelirsen daha rahat olur yoksa burda bekleyebilirsin
serapbttl Csmnvr bildiğim kadarıyla çok yoğunlar ben üniversiteden kadın doğumdan randevu almıştım ama özel muayene kısmımda muayene oldum hekim perinatalogdu ayrı öyle bir alan yoktu ancak şehir hastanesinde öyle değil kadın doğum size alan açıp siz tekrar perinatalog randevusu alıyorsunuz diye biliyorum şehir dışı deyince belki yardımcı olurlar aynı gün maddi olarak sizi etkilemeyecek işim kesin olsun diyorsanız ebru kavak ın muayenehanesinde Salih Burçin Kavak ( üniversitedeki perinatalog) nakitte 1250 liraya ( 11 eylülde yaptırdım) yapıyordu randevu bulmakta kolay en azından aynı haftaya veriyorlardı. Dilerseniz bir arayın şehir hastanesini ulaşamazsanız yada farklı bir durum olursa özel muayenehane denersiniz oda bir seçenek olur size
Csmnvr serapbttl çok teşekkür ederim ben bi arayım şehir hastanesini en son çare artık özelden alırım. Peki kaçınca haftada yaptırılıyor şehir hastanesinde bu konuda bilginiz var mı
serapbttl Csmnvr genelde 24 e kadar yapıyorlar ama tabi durumunuz nedir önemli olan o riskli bir durum varsa takip edilmesi gereken bir şeyde rutin detaylı usg değilse farklı haftada yapabilir ler çünkü normal şartlarda tıbben 28 e kadar yapılabilir ama deri kapandığı için doktorlar rutinde tercih etmiyorlar
Csmnvr Çok teşekkür ederim bende 22 gibi gitmeyi düşünüyordum. Şükür şu aşamaya kadar bir riskim olmadı. Muş ilinde yaşıyorum burda herşey çok yetersiz o yüzden Elazığ’a geleyim dedim
Csmnvr Nazeniince aynen burdan sevk alıcam doktoruma söyledi . Ama kafamı karıştıran kaçıncı haftada gelmem lazım. Bide mhrsde perinatolojiden randevu vermiyorlar perinatolojiye. Kadın doğumdan sonra veriyorlar ilk önce oraya yönlendiriyorlar
Denzzzz Kızlar araştırmada detaylı ultrason için normal özel muayenr ücreti dışındada para mı ödüyoruz
Csmnvr Esradenizz1 hangi haftada gitmiştiniz bende gitmek istiyorum da bide aynı günde detaylı yaptırılıyor mu ben il dışından geleceğimde
N-23 Ben üniversite de doç şehmus Pala’ya yaptırdım 200 küsürdü, ama perinatalog olan prof salih burçin kavak oda eşiyle klinik açmış şimdi riskli gebeyim diye orya gidiyorum detaylı ultrasonu o üniversite de yapıyorsa uygun ama kliğinde yaparsa pahalı