sweetmom_ Kızlar sat 23 Eylül yumurtlama 3 Ekim ve aşırı belirtilerim var bugün evde test yapsam çıkar mı? Biraz sabırsız bir insanım.
Yasoeso sweetmom_ benimde yumurtlama 3 Ekim bı haftadır test yapıyorum ve negatif en az 12_14 gün geçmesi lazimms üzerinde
ASE6154 sweetmom_ henüz 10 gün var bat a sanmıyorum çıksın en azından yumurtlama üzerinden 12 14 gün arası geçmesi gerek
Dilarasaban sweetmom_ bence bekleyin ben tam adet günü yaptım ozaman silik çizgi çıktı onun dışında 3 gün kala 1 hafta kala yaptığımda hep negatifti
sweetmom_ Yasoeso çok sabırsızim 2 yıldır istiyoruz ve bu ay ilaç aldım klomen. Günler bir türlü geçmiyor hahhaa.
sweetmom_ ASE6154 aynen. Negatif test görmekten bıktım. Geçen ovulasyon testi yaptım kıpkırmızıydi dedim ne olur sanki gebelik testimde böyle olsa.
sweetmom_ Dilarasaban erken gebelik testinde çıkar mı acaba? Ablam da adete 6 gün kala yaptı negatifti adetten bir gün sonra pozitif oldu oda beklememi istiyor. Sabırsızim ama bende Yaa. Hep bir umut var ama İnşaAllah bu sefer diğerleri gibi negatifle karşılaşmam🤲
Yasoeso sweetmom_ ben valla 4-5 gün sağ kasıkta acayip derecede ağrı gördüm regl 2 gün var kasık ağrısı falan kalmadı ortada ama dün geceden beri idrara çok cikiyorum bilmiyorum belkide piskolojiktir
sweetmom_ alyamm_33 sık idrara çıkma afedersiniz gaz sıkışması ve kötü idrar kokusu. Kaşık batmalari hic bu kadar uzun yaşamamıştım kaşık ve bel ağrısını. Bacaklarımdaki damarlar çekiliyor gibi uyuyunca rahat edemiyorum o kadar kötü.