Elzem07 Meral1212 Allah sabır versin canım benim, keske elimizden gelen bir şey olsaydı. Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar. Umudunu kaybetme, dinlen kendine iyi bak.
SeydaaYlmz Haticetas ben yaşadım kaç tane hastane doktor gezdim hepsi aynı dedi kese yok bebek yok dediler 5.haftada daha 🤦♀️ sonra kürtaj için gün verdiler 2 3 gün sonraya gitmedim tabiki de 2 hafta sonra özele gittim tekrar bebek de vardı kalp atışı da vardı şimdi 16 haftalığız çok şükür 🥰
Haticetas SeydaaYlmz eğer sizin için uygunsa da intagram da konuşsak olur mu daha ayrıntılı şuan o durumdayım
Meral1212 SeydaaYlmz bebeğimde vardı kesede 16 haftalık hamileydim kanamam oldu ihmal ettiler , ve kanama arttıkça rahim açıldı ve 4 aylık bebeğimi doğum yaptim
esraabayar Meral1212 nerde yaşıyorsunuz ambulans arasaydiniz keşke onlar sizi olan yere götürürdü zaten
QueenMother Meral1212 çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sabır versin🥺Hangi şehirdesiniz nasıl insanlarla karşılaşmışsınız ya okurken ben sinir oldum rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın…İnş en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz
pembebiranneadayi Meral1212 Rabbim sanada hayırlı evlat nasip eylesin en kısa zamanda inşallahh üzülmemen elde değil ama biraz olsun iyi düşün Allahım yine verir inşallah sana canım benim kalbini ferah tut😭❤️
Nur321 Meral1212 geçmiş olsun Rabbım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alacaginiz evlat nasip etsin çok üzüldüm okurken. Nasip değilmiş demek ki. Rabbım daha güzellerini nasip etsin 🌹
reyhanh Meral1212 çok üzüldüm Allah sabır versin, konunun başını okurken size umursamaz diyen arkadaşlara Allah iyilik versin diyorum sadece. Rabbim tez vakitte kucağınıza hayırlı bir evlat versin, bahtı güzel kendi güzel bi evlat inşallah.
Nur321 reyhanh öyle herkes ne çok biliyor halbuki her an ne bebeği için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür. 😪