pembebiranneadayi Meral1212 O kadar üzüldüm ki yazdıklarınıza okurken yaşarmış gibi oldum.. Buraya yazıp destek istediğinizde bile sizi yadırgayan insanlar oldu.. Yaşadıklarınızı sizden başka kimse anlayamaz.. İhmal yapanları gerekli yerlere lütfen şikayet edin. Stres yapıp kendinizi daha da üzmeyin.. Verende Allah alanda Allah.. :( Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip eylesin size inşallah 🙏🏼
Meral1212 pembebiranneadayi Allah razı olsun, hangi hastaneyi şikayet edeyim gece gittiğim ayrı gündüz 3 saat için 4 hastane birbirine sevk etti hangisini şikayet edeyim Allaha havale olsunlar
Meral1212 pembebiranneadayi yadirgayanlara gelirsek kimse kimsenin halinden anlamaz anlayandan Allah razı olsun anlamayan yargılayana laf etmiyorum herkesin kendi düşüncesi kendi vicdani
NewbieMommy Meral1212 Üzgünüm ne söyleyebilirim bilmiyorum.. Başınız sağolsun Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin 🤲🏻🍀
Sevdazbyr Çok üzüldüm kendi acımmış gibi derinden hissettim 😢 benim de düşükten sonra oadi daha sizi o kadar iyi anlıyorum ki eğer ihmal varsa rabbim yanlarına bırakmasın ama kaderden öte yolda yok rabbim dert vermişse sabrini da vermiştir üzmeyin kendinizi insallah doğal yolla yine nasip olur
M-Y2020 Meral1212 çok çok geçmis olsun. Benim şahsi düşüncem sürekli bu konuyu konuşmak seni hem çok yoracak hem yıpratacak ondan dolayı uygulamayi kaldır sil kendini dinle ağlamak istiyorsan ağla sen şuan lohusasin sana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış rabbim yardımcın olsun
Meral1212 M-Y2020 aynen öyle yapacam uygulamayı silecem ,sonuçta bebeğim için indirdim bana dua edin tekrar o güzel duyguları yaşıyayim
pamugumm_ Meral1212 birden mi böyle oldu canım cok üzüldüm Rabbim tekrardan hayırlı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin inşallah 🙏 dualarımız seninle 🤍
Meral1212 Hakkınızı helal edin Rabbim sağlıkla sihhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bana dua edin ,rabbim bu yaşadıklarımı ne size nede bana inşallah bir daha yaşatmasın Allah’a emanet olun bana dua etin
Mutluolanbiri Meral1212 Allah sabır versin çok üzüldüm. En kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Blackkcat Meral1212 canım benim güzel haberlerle geri gelmek nasip olsun buraya inşallh,her zaman destekçin olurum bana ulaşabilirsin burdan,Allaha emanet ol
myangelson Meral1212 rahim ağzı yetmezliği teşhisi mi koyuldu ? Çok üzüldüm gerçekten 🥺 Rabb’im en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize
pembebiranneadayi Meral1212 Rabbim sanada hayırlı evlat nasip eylesin en kısa zamanda inşallahh üzülmemen elde değil ama biraz olsun iyi düşün Allahım yine verir inşallah sana canım benim kalbini ferah tut😭❤️
myangelson Sofiaa çok sıkıntılı şeyler yaşadım maalesef acil serklaj yapıldı 2 kere 1 hafta arayla ama 27 haftamda erken doğum yaptım rahim yırtılmaya başladığı için acil sezaryene alındım enfeksiyon sebebiyle bebeğimi kaybettim 2 gün yaşadı sadece