Herkese slm bugün bu uygulamayı silecem cuma gece 3 şiddetli kanamam ve sancım oldu doktor doktor dolaştım umursamadilar.cuma sabahı kendi doktoruma gittim(özel hastane) bebeğim kalp sesini duydum ,ama bebeğin arka tarafında kan var dediler yatış yapmalısın. Bu hastanede yatış yapma gece doğum doktorumuz yok bakamayiz dediler.devlete yönlendirdiler , devlete gittim kan tahlili yaptırdılar,tahlil çıkmadan yatış yapamayız size bakamayiz dediler. 1 saat orda bekledim sonra şiddetli bı sancı başladı onun için serum taktılar fayda olmadı sancı arttıkça arttı sonra doğum doktoruna gittim alttan muayene edip 3 cm açılma olmuş buna dikiş atılması gerekiyor dediler ama bizim hastanemizde yapılmıyor. Özel hastaneye sevk ettiler. Hastane gittim doktor direk kürtaj dedi ,tabi o arada ben sancidan ayakta duramıyorum uzanıyorum olmuyor uzanmiyorum olmuyor, kürtaja giderken, annem ve eşime ben kürtaj olmak istemiyorum sabah kalp atışıni duydum bebeği , canlı canlı olduremem dedim, ordan çıktık tekrar kendi doktoruma geldim oda ameliyattaydi asistanı başka hastaneye gidin dedi ambulans çağırdık tekrar başka bir devlet hastanesi gittik, gider gitmez doktor muayene etti, artık kurtuluş yok bebeğim doğacak dedi, kurtuluş yok, yatış yapılana kadar sabah 10 dan öğlen 3 kadar sancidan öldüm. Sonra yatakta uzanırken bebeğim normal yolla doğdu ağlamaktan bakamadım. Yarım saat sonra kürtaj oldum kalan parçaları almak için ,bir yandan giden bebeğime diğer yandan kürtaj açısına dayanamıyorum bağırıyorum doktorda bana kızıyor bağırma kafamı şişirdin diye bu sabah taburcu oldum ,ben gelecek ay bebeğime beşik almayı düşünürken bebeğim melek oldu, (ben 5,5 yıldır hiçbir şekilde hamile kalamadım 5 buçuk yıl sonra o benim mucizemdi Allah tarafından verilen en güzel hediyeydi) şimdi yok ve ben düşündükçe kafayı yiyorum