Blackkcat Meral1212 hepimizin canım,aynı şeyleri yaşıyoruz aslında hepimiz,arkadaşlar da sizin adınıza korkmuş olmalılar,inşallh güzel haberler duyalım
Zuleyha1 Gaziantep gibi bir ildesiniz ve sizi umursamadilar bir sürü hastahane var Gaziantep te ve gecenin sabahın kaçı olursa olsun kadın doğum kontrol ediyor çokta iyi ilgileniyorlar acilde
Ebrugll Zuleyha1 bakın bu şekilde yaklaşmayın deprem bölgesinde artk doktorlar ilgilenmiyorlar bende Adıyaman’dayim adam akıllı muayene olmak çok çok zor
Maisina Ebrugll yooo Antep deprem bölgesi ama hayat gayet de tıkırında işliyor Antep merkez Maraş Adıyaman Hatay gibi değil…. Geçen benim de kanamam oldu gece aaat 1 di gittim Antep’te gayet de ilgilendiler Antep küçük bir şehir değil metropol neredeyse…
Zuleyha1 Ebrugll canım Gaziantep’te yaşadığım için söylüyorum bende aniden gece gidebiliyorum ki depremin üstünden kaç ay geçti çok şükür sağlık konusunda hiçbir sıkıntı yok bir sürü hastahane hizmet veriyor
Baby07 Meral1212 böyle bir durumda size müdahale etmeden bırakmaları imkansizzzzz bence siz baya rahatsınız haftanız oldukça büyük hiçbir sağlık çalışanı böyle bir durumda kendini riske atmaz . En kötü ihtimalle sizi özel bi hastaneye yönlendirir ambulansla. İlerleyen gebelik haftasında kanama şikayeti normal değil çünkü. Özel hastanede de her daim nöbetçi bi kadın doğum doktoru bulunur . Bence siz biraz ortalığı ayağa kaldirin sonuçta bi can taşıyoruz rahat olmamak lazım bu kadar göz göre göre de riske girmemelisiniz
myangelson Baby07 Özel hastanede de her daim nöbetçi bi kadın doğum doktoru bulunur Diyarbakır’da ozellerde bulunmuyor sen arayacaksın cagiracakmissin öyle geleceklermis öyle diyorlardı bize 🤦🏻♀️ ama çağırınca geliyor tabi .ama kadın doğum acilinde var doktor onlar da ilgi 0 nişanım geldiğini açılmam olduğunu anlamayip beni eve göndermişti 19. Haftamda beyefendi 🤦🏻♀️😑
Ebrugll Maisina doğrudur ben Adıyaman’da böyle bı ilgi görmedim açıkçası doktor kalmams hep gönüllü doktorlar cogunlukta
H_oren11 Bende Hatay’dayım her acile gittiğimde doktorundan hemşiresine en ufak bir şeyi atlamadan inceleyip yardımcı oluyorlar. Deprem bölgesi olmasıyla bile alakası yok. Ki can taşıyorsun basit bir şey değil Allah korusun bebeğe bir şey olmuş olsa müdahale edilmezse seni zehirleyip zarar vermiş olacak. Devlet özel çok sayıda hastane var şehrinizde aynı anda bütün doktorların ortadan kaybolması bana çok geçmiyor açıkçası.
Meral1212 Rabbime şükürler olsun Ultrasyona girdim bebek iyiydi kalp atışı güzeldi, bebeğin arka tarafı kan toplamış onun için hastanede yatış önerdi , bazı tahlililer yapıldı sonuç bekliyorum ona göre yatış olacak
Blackkcat Meral1212 bu güzel haber canım bebeğin seninle,inşallh çok önemli bi durum değildir kanama alanı,Allah şifa versin,bu arada gaftalarımız aynı sayılır 3-4gün var aramızda🥰
YigitPoyrazMomm Meral1212 cok geçmiş olsun cuma günü suyu hürmetine rabbim sana bagislasin evladını çok sevindim
Haticetas myangelson merhaba herhangi bir kanamam ağrım sızım yok doktor bana düşük yaptığımı söyleyip kesede bebek görünmüyor dedi çoçugu almam gerek dedi bu durumu yaşayan var mı
myangelson Haticetas farklı bir doktora görün mutlaka tek doktorla kalma canım eğer 2-3 doktor da aynı şeyi söylüyorsa o şekilde hareket edersin ama asla tek doktorun dedigiyle hareket etme
SeydaaYlmz Haticetas ben yaşadım kaç tane hastane doktor gezdim hepsi aynı dedi kese yok bebek yok dediler 5.haftada daha 🤦♀️ sonra kürtaj için gün verdiler 2 3 gün sonraya gitmedim tabiki de 2 hafta sonra özele gittim tekrar bebek de vardı kalp atışı da vardı şimdi 16 haftalığız çok şükür 🥰