Kader_sezer Kız ismi yani çok kararsizim anlami güzel bir isim istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz?
Elifncr birrana kocam ☺️ eş kelimesinden hoşlanmıyorum kocamda kaba geliyor efendim böyle ağır ,sanki ona efendim dedikçe efendileşecek gibi 😇 o yüzden öyle hitap ediyorum(beyim de hoş aslında ama ağzım böyle alışmış)
Elifncr Deletedmom_85 bazı hanımlar kocişkom falan derken hiç gülünmez nedense değerlerimizi kaybetmek ne kadarda alışılagelmiş..
bengonca Ayşe elif Meryem Bir de bacım ismin aciliyeti ne ola ki 🤣 yarın sabah kimlik randevusu yoktur diye düşünüyorum 🤣
Kader_sezer bengonca ben cok kararsiz biriyim ve suan herkesin aile yakinlarinin basindan bi isim cikicak karar veremedikce iyice kararsiz olucam bide acil yazmadigim da bakmiyolar cevap vermeye o yuzden😄
Deletedmom_85 Elifncr dikkat ederseniz, ben sizin efendim kelimenize gülmedim. Başka bir hanımefendi efendiniz kim diye sorunca sorma tarzı komik geldi ona güldüm. Sizin yazdığınıza ithafen olsaydı direk size yorum yapar ve gülerdim.