Mervs Meral1212 umarım herşey yolundadır ama tedbiri elden bırakma lütfen özele falan gitsen acilden giriş yapsan onlar ebelere yönlendiriyolar
AslanKadini Meral1212 Vallah Allah nasip edecek veya etmeyecek bacım sebepler sadece perde sonucu Allah belirler .. Allah mucizeler yaratıyor. Sen doktora git tedbirini al tevekkül et gerisi takdiri ilahi
Meral1212 zeyshnn Gaziantepte oturuyorum doğum hastanesine yönlendiriyorlar , doğum hastası ile mesafem 2 saat oraya gidene kadar bebek gider
meryem-3568 Meral1212 doktora gidin benimde oldu aynısı kendi doktorum yoktu. Bende devlete gittim orda muayne oldum ama bebegim saglıklı şükür kanamam da gectı bir tane igne yaptılar gecdi şimdi 14+3
Gulsah_09 Meral1212 canim boyle durumlarda kimseyi dinleme asıl hastaneye gitmessen bir sey olur benim yengemin 9 ay kanamayla gecti sukut iyi ama hemen hastaneye giderdi hep doktorlar en iyisini bilir
Meral1212 Gulsah_09 hastanelerde doğum doktoru yok bakmıyorlar, doğum hastanesine yönlendiriyorlar benim ev ve hastane mesafesi 2 saat burdan oraya gidene kadar bebek gider
Meral1212 meryem-3568 3 hastaney aradım doğum doktoru yok bakamayiz dediler, gece 3 ten beri sancı ve adet kanaması gibi kan geliyor 😭😭
Meral1212 Bebeğim gidiyor galiba ne olur bana dua edin 5 yıldan sonra gelen mucizem sabırsızlıkla hareket etmesini beklerken şimdi kaybediyorum 😭😭😭
Meral1212 Akşam saat 11 özel hastaneye gittik doktor yok bakamayiz dediler, ultrason varsa oradan bakalım hareket var mı kalp atışı var mı diye , doktoru yok o yüzden bakamayiz dediler