Meral1212 Çarşamba günü kahverengi lekelenme oldu doktora gittim 17.haftadayim bugün şiddetli kanamam oluyor ne yapabilirim. Doktor dupaston hap ve progestan iğne verdi , benim gibi olup çocuğunu kucağına alan var mi
Cansukapan Meral1212 acile gitmelisin hemen bende progestan kullanıyordum ve kanamam oluyordu beklemeden acile gidiyordum pruloton iğne yapıyorlardı
Yenibirannee Meral1212 bence acile gidin. Doktorunuz tedbir amacli ilac vermis ama genede bebegin durumuna bakin bence
Gul_ozcan3001 Meral1212 ben de 18. Haftadayim dün gece çok aşırı sancım oldu doğum sancısı gibi bugün yatış verdi doktor iğne ve serum yaptı umarım bı şey olmaz bebislerimize Rabbim kimseyi ne karnındakiyle ne kucagindakiule sinamasin. Çok geçmiş olsun canım 🥹
Aybarssena Meral1212 istersen 10.katta otur evde durmaktan iyidir. Yarın sabah erkenden git doktora bence acilden giriş yap
Meral1212 Cansukapan bilmiyorum 2. Katta oturuyorum, bizimkiler merdiven kullanırsan daha kötü şimdilik yat diyorlar, bilmiyorum ne yapim
Cansukapan Meral1212 saçmalama hayatım bende 2. Katta oturuyorum ne alakası var bebeğini kaybedebilirsin şuan farkında mısın yani hemen gitmelisin hemen
Gulsah_09 Meral1212 canim boyle durumlarda kimseyi dinleme asıl hastaneye gitmessen bir sey olur benim yengemin 9 ay kanamayla gecti sukut iyi ama hemen hastaneye giderdi hep doktorlar en iyisini bilir
Meral1212 Gul_ozcan3001 amin inşallah bişey olmaz, hastaneleri arıyorum doktor yok nasıl yapacam bilmiyorum
Gul_ozcan3001 Meral1212 canım bekleme devlete özele git yine git kanama tehlikeli eğer çoksa bebeğine bı şey olmasın bekleme
zeyshnn Meral1212 hangi şehirdesiniz? Şehire göre bildiğimiz nöbetçi doktoru olan hastane önerebiliriz belki
Meral1212 Beyzab95 dün gidip ultrasyonda baktik kıpır kıpırdi bugun de gündüz kanamam yoktu. Saat akşam 7 den beri kanamam var
Mervs Çok geçmiş olsun canım kanaman pembe tonlarındaysa korkma ama kırmızıysa bence bekleme doktora git
Beyzab95 Meral1212 gidin yatış verebilirler 20. haftadayım 4 haftadır lekelenme kanama problemleri yaşıyorum Plesentadan dolayı her kanama da mutlaka iletişime geçiyorum hastaneye gidiyorum sizde gidin Allah korusun
Mervs Meral1212 umarım herşey yolundadır ama tedbiri elden bırakma lütfen özele falan gitsen acilden giriş yapsan onlar ebelere yönlendiriyolar
Meral1212 zeyshnn Gaziantepte oturuyorum doğum hastanesine yönlendiriyorlar , doğum hastası ile mesafem 2 saat oraya gidene kadar bebek gider