Serklaj olup sürekli yatmasi gerekenler epilasyon kas biyik isini nasil hallediyorsunuz:)
Serklajlı Anneler Destek Postu🪡
Ebruli_08 ikiside ameliyata girdi perinatolog atmıştır
Ebruli_08 inşallah ama çok 28. Haftaya gidebilceğimiz konusunda ümitsizlerdi
mother2 @ElayAysen benim doktorumda hep 37 diyor , bugün yine gittim 37yi görelim dedi ☺️☺️
Nurmert amin inşallah öyledir
- Düzenlendi
Hanımlar görürmüsnüz bilmiyorum ama bende 12 de serklaj oldum 23 oldum şimdi ilaçlarımi düzenli kullanıyorum kalkmiyorum yatıyorum sürekli bugün böyle kasılma gibi şeyler yaşadım karnım sertleşiyordu belim vajinam ağrıyordu ara ara oldu uzanirken geçen hafta kontrol vsrdi herşey normaldi sabah doktora sordum oda korkma normal yat dinlen dedi ama sizede sorayım dedim benim gibi yaşayan oldu mu
Denizozge ilk gebeliğimde 23. Haftamda acil serklaj yapıldı. 37. Haftası dolduğunda suyum geldi. Şimdi beklemediğim şekilde hamile olduğumu öğrendim. 13. Haftamda önlem amaçlı atılacak. Umarım her şey güzel olur hepimiz için
Melikeibrahim çok oldu canım olmaz olur mu asıl korkmana gereken kanama ve katılmalarını dikkat et kanama yoksa bebek hareket ediyorsa korkma bir süre sonra geçiyor tecrübeye dayanarak söylüyorum vallahi evi bile kaldırıp indiriyorum