Serklaj olup sürekli yatmasi gerekenler epilasyon kas biyik isini nasil hallediyorsunuz:)

Denizozge risk her zaman var canım ayaklarını yukarda tut yukarı çıkar bebiş inşallah
Benim de hunileşme var mesela o da bir risk

Denizozge evet benimde ağrıyor ama dayanmaya çalışıyorum
    Senin dikişini kim attı kadın doğumcu mu yoksa perinatolog mu

Denizozge perinatolog atması iyi olmuş canım onlar daha tecrübeli oluyor
      Sen gönlünü ferah tut sonuna kadar gidersin inşallah 🙏🏻🩵

Denizozge canım dediğim gibi onlar hep en kötüsünü söyler sen hiç ümitsiz olma Rabbim büyük o ne o olur 🙏🏻❤️

Denizozge ikiz gebelik olduğu için de 28i vurgulamışlardır , ikiz gebeliktr 28i basamak olarak görüyor doktorlar siz içinizi ferah tutun. Tüm riskleri söylemek zorundalar maalesef

Nurmert bana da öyle diyor 37 36 diyor 36 da Bi daha gidicem ondan sonra ne kalıyor zaten😁😁😁

mother2 bizim 31+2 şimdi 2hafta sonra gidicem , ondam sonraki kontroller haftada 1olacakmış ☺️

Nurmert yok bisey olmazsa 3 haftaya çağırdı benimki 2000 kilo olmuş balim

mother2 bizim hep 2haftada1 oluyor 34itabari ile haftada 1 e düşürüyor riskli gebeliklerde mi öyle yapıyor sadece bilmiyorum tabi 😊 bizimki de tam 2kilo olmuş 🤭

Nurmert benim de öyle de iki haftada da bu sefer herseyini iyi gördü çok şükür 9 kasımda gel dedi o zaman dikisi de alacak tabi her hafta gel dese yok demem onu görmek çok hoşuma gidiyor 🩷🥰😁 maşallah inşallah sağlıkla kavuşuruz Bi bakmışsın aynı anda dogum yapmışız

Hanımlar görürmüsnüz bilmiyorum ama bende 12 de serklaj oldum 23 oldum şimdi ilaçlarımi düzenli kullanıyorum kalkmiyorum yatıyorum sürekli bugün böyle kasılma gibi şeyler yaşadım karnım sertleşiyordu belim vajinam ağrıyordu ara ara oldu uzanirken geçen hafta kontrol vsrdi herşey normaldi sabah doktora sordum oda korkma normal yat dinlen dedi ama sizede sorayım dedim benim gibi yaşayan oldu mu

@Ebruli_08
                    @mother2

Denizozge ilk gebeliğimde 23. Haftamda acil serklaj yapıldı. 37. Haftası dolduğunda suyum geldi. Şimdi beklemediğim şekilde hamile olduğumu öğrendim. 13. Haftamda önlem amaçlı atılacak. Umarım her şey güzel olur hepimiz için

Melikeibrahim çok oldu canım olmaz olur mu asıl korkmana gereken kanama ve katılmalarını dikkat et kanama yoksa bebek hareket ediyorsa korkma bir süre sonra geçiyor tecrübeye dayanarak söylüyorum vallahi evi bile kaldırıp indiriyorum