Ebuss35 Zzz_ism Aminnnnn inşallah Allah razı olsun. Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Ebuss35 Çok şükür doğum yaptım bebekte bende çok iyiyiz bebeğimde sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🤲🏻 Rabbim ne kadar hamile varsa sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Ahsensena Ebuss35 ay tam size yazıyordum çok sevindim benimde bebeğime dudak yarığı var dediler dua eder misiniz bana da yarın suni sancı ile doktor doğumu başlatacak 🙏🤲🤲 Birde süreciniz nasıldı morale ihtiyacım var çok daralmış hissediyorum kendimi
Saryaa72 Ebuss35 ay çok şükür çok sevindim cnm ne olur bizim için de dua et sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
PrensinibekleyenAnnee Ebuss35 darısı bize olsun inşallah gözünüz aydın canım acaba sizin riskiniz neydi bebekte hamileyken
Ebuss35 Ahsensena Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah ama en önemlisi morel ben her zaman risk olduğunu biliyordum ama kafaya hiç takmadım yani sağlıklı olduğuna kendimi inandırmıştım oysaki sizin sorununuzun bir tedavisi bile var bizim öyle değildi her şey Allah’tan o yüzden kendini hiç yıpratma canım 🫶🏻🤲🏻
Sevdayilan Ebuss35 Rabbim gönlüne göre versin ins sağlıklı güzel doğum olur burdada yazarsın bekliyoruz