Bengisy Kızlar 11+5 haftalıgız 10 gün sonra ikili test için gidicem o zamana 13 haftalık oluyor devlet hastanesinde cinsiyetini söylerler mi aceba çok merak ediyorum ❤
BBusraa Bengisy ben cinsiyeti bildiğim halde özele gidiyorum normalde tahliller için va devlete de gidiyorum. Her gittiğimde sordum söylemediler 😂
MerveKsackTabara Bengisy 4. Ayımın sonuna kadar devlete gittim kesinlikle söylemedi hatta en son diretince ne bu acele canım diye tepki aldık yakın diye devlete gidiyodum eşim o tepkiden sonra bıraktırdı özele geçtim geçtiğim gün cinsiyet öğrendik
Nursemom90 Devlette söyleyemiyolar ben 20 haftadayım söyleyemedi devletteki detaylı için muayene şartmış yoksa normalde özelde takipliyim
Feelina Nursemom90 Devlette Bana 16.haftamda kız dedi 24.haftada detaylıdaki usg doktoru da kız dedi 🤗
Bahar9198 MerveKsackTabara acele etcem tabi deseydin aay manyak bunlar merak ediyoruz normal olarak tabiki sorucaz iyi yapmıssın özele gitmekle
AlininAysesii Özelde bile öğrenemedim 13+3’de ama tahminde bulunuldu, devletteki ultrasonda ben bebeği bile seçemiyorum çok kötü kullanılan aletler gerçekten, 20. haftaya kadar söylenmiyor diyorlar devlette.
Bengisy AlininAysesii bende cinsiyetini öğrenmek için özele giderim artık . Devlete kalırsam meraktan ölürüm 😄
Esrarslan AlininAysesii canım Hakkari de Erkan hoca ne sorsan söylüyor ilgili bi doktor ona kontrole gittiğin de sorarsın gelecek geri
Caglaaa Bengisy evet 12+0 da ikili test için gittim kıza benzetiyorum dedi hatta 12+1 de başka doktora gittim acile ordada kadın doğuma girdim oda kıza benzetiyorum dedi
Havi Ben devlete gidiyorum, detaylıya özele gidicem. 17+2🤰🏻 Bugün doktorum erkeğe benziyo dedi, değişir mi?
Hanus Bengisy Anca ayrıntılı ultrasona girdiğinde söyleyebilirler. Devlet hastaneleri söylemiyor hemen.