Merhaba bende yeni hamileyim ikizlere 7+1 haftalık şuanda 4 kaybım var kalp durması ile sonlandı diyabetim var benım hamile kalınca aclık200 tokluk 300 cıkıyor gebelık testı pozitif cıkınca hemen insüline basladık bu defa perinataloji doktoruna gıdıyorum şeker cok tehlikeli diyete devam et dedı insülin gece bır doz 22 mg kullanıyorum diyet ile suanda ac:100 tok 140 gelıyor en fazla ama bazen anlamsızca yükseliyor anlamadım gıttı daha yolun en basndayım nasıl gecer bu hamilelik bılmıyorum bide doktor korkuttu kayıplarn sekerden olabılır dedı sekerın aniden kükselir bebeklerın kalbi yine dura bılır dedı tansıyon şeker hıc ıstemedıgımız seyler dedı ölcüm devterı verdı her gıttıgımde bakıcak deftere ıkı kez gıttım kese ve kalp atısı ıcın fena degıl dıyete devam dedı hersey genelde yasak corba bıle ıcemıyorum ya un ya pırınc bulgur oluyor genelde aklıma baska tarıfleree gelmıyor hersey yasak meyve bıle yıyemıyorum cıkartıyor ne yıyorsunuz neler yapıyorsunuz kayıplarımın sebebı yok şekerimden dolayı olabılır dıye asırı tedırgınım korkuyorum